Καβάλα: Νέο ατύχημα σε αγώνα morocross – Στο νοσοκομείο νεαρός αναβάτης

Νέο ατύχημα έγινε σε αγώνα motocross, αυτή τη φορά στην πίστα Κρηνίδων Καβάλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα ένας νεαρός αναβάτης να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως ανέφερε στο GRTimes, ο πρόεδρος του Αθλητικού Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Κρηνίδων Θέμης Καλπακίδης, ο αναβάτης είχε μία άσχημη πτώση σε ένα άλμα, προφανώς κάνοντας κάτι λάθος: «Ήταν μία άτυχη στιγμή για το παιδί, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Όπως όμως πληροφορούμαστε, ο διακεκριμένος αθλητής χειρουργήθηκε και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, ατυχήματα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο άθλημα και σε τέτοιους αγώνες, υψηλού επιπέδου… Η πίστα είναι ασφαλής και εφαρμόζουμε όλα όσα μας ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μοτοσικλετών και πληρούμε όλες τις προδιαγραφές».

Στη ΜΕΘ ο αθλητής

«Το χειρουργείο του κράτησε οκτώμισι και πήγαν όλα καλά» δήλωσε για τον αναβάτη στο GRTimes ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης. «Ο αθλητής βρίσκεται στη ΜΕΘ, ως είθισται μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις… Η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις αργεί αρκετά» επεσήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο αθλητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και επιβεβαίωσε ότι κατά τη διακομιδή του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.