«Καρφιά» Κοτζιά κατά Μαξίμου: Κόβουν το άσυλο στο Πανεπιστήμιο και το δίνουν στους τραπεζίτες

Discussion and voting of confidence, at the Greek Parliament, Athens, Greece, on Μay 10, 2019. / Συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, Βουλή, 10 Μαΐου, 2019.
  • «Καρφιά» Κοτζιά κατά Μαξίμου: Κόβουν το άσυλο στο Πανεπιστήμιο και το δίνουν στους τραπεζίτες

«”Ωραίοι” είναι τούτοι οι τύποι»

Με μια αρκετά καυστική ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς την προαναγγελία του Άδωνη Γεωργιάδη, ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλία για «ποινική ασυλία» των τραπεζικών στελεχών που λαμβάνουν αποφάσεις, όπως για την αναδιάρθρωση δανείων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς ανέφερε με νόημα: «”Ωραίοι” είναι τούτοι οι τύποι που μας κόβουν το άσυλο διακίνησης ιδεών στο Πανεπιστήμιο, έτσι ώστε να περιορίσουν την ελευθερία στην έρευνα και διδασκαλία, και το δίνουν στους τραπεζίτες για τις παρανομίες τους…».

Η σχετική ανάρτηση:

Nikos Kotzias@NikosKotzias
  • “Ωραίοι” είναι τούτοι οι τύποι που μας κόβουν το άσυλο διακίνησης ιδεών στο Πανεπιστήμιο, έτσι ώστε να περιορίσουν την ελευθερία στην έρευνα και διδασκαλία, και το δίνουν στους τραπεζίτες για τις παρανομίες τους…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ άρθρα και σχόλια για το κάθε τι που πέφτει στην αντίληψη μας και όσα φυσικά προλαβαίνουμε στα πλαίσια της πολυφωνίας που πρέπει να διέπει ένα ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που σέβεται πρωτίστως την νοημοσύνη του αναγνωστικού του κοινού.

Ο αναγνώστης απλά διαβάζει, κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματα του. Το λιβάνισμα μίας παράταξης (για προφανείς λόγους φυσικά) δεν μπορεί να το ακολουθήσει ο μ/μ. ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ είμαστε, ούτε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και λοιπά γραφικά κόμματα. ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ και τους γύρω τους. Εμείς δεν ανήκουμε στην αυλή κανενός. Ούτε πρόκειται άλλωστε. Μόνον στην Ελλάδα…

Print Friendly, PDF & Email