«Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν θελήσει να είναι ΠτΔ» (video)

«Εάν το κόμμα κάνει το λάθος να προτείνει κάποιον άλλο, θα χάσει δεκάδες βουλευτές στη μυστική ψηφοφορία και η ΚΟ θα γίνει σκορποχώρι»

Την εκτίμησή του ότι «κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν ο Σαμαράς θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας» αποκάλυψε ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος σε εκπομπή του Kontra.

Μιλώντας, λοιπόν, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε ότι «εάν ο κ. Σαμαράς δηλώσει ευθέως ότι ενδιαφέρεται για τη θέση αυτή, δεν θα υπάρχει καμία άλλη επιλογή από τη ΝΔ παρά να είναι ο Αντώνης Σαμαράς».

Σε σχόλιο αν ο Κώστας Καραμανλής εκφράσει ανάλογη πρόθεση για την προεδρία της Δημοκρατίας και κληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαλέξει, ο κ. Μπαλτάκος είπε: «Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά, αν ο Σαμαράς θελήσει να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «καταστροφικό» το σενάριο η ΝΔ να προτείνει κάποιο άλλο πρόσωπο, καθώς όπως είπε, η απήχηση του πρώην πρωθυπουργού στη «γαλάζια» ΚΟ είναι μεγάλη.

«Εάν το κόμμα κάνει το λάθος να προτείνει κάποιον άλλο, θα χάσει δεκάδες βουλευτές στη μυστική ψηφοφορία και η ΚΟ θα γίνει σκορποχώρι», εκτίμησε ο κ. Μπαλτάκος.

Το σχετικό απόσπασμα:

Το σχετικό απόσπασμα: