Καμμένος για Μαρινάκη: Και ο Εσκομπάρ έδινε συνεντεύξεις και απειλούσε πολιτικούς

Με τον Πάμπλο Εσκομπάρ παρομοίασε εμμέσως πλην σαφώς τον  Βαγγέλη Μαρινάκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter αμέσως μετά την συνέντευξή του που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 παραλλήλισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πάμπλο Εσκομπάρ αναφερόμενος στα όσα έχει πει ο ίδιος αλλά και ο Νίκος Παππάς ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στην κυβέρνηση «θα σας δώσω τον ΔΟΛ αρκεί να εξαφανίσετε τον Καμμένο» αλλά και για το Noor1

Λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ είχε μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το πακέτο παροχών που ψηφίστηκε στη Βουλή, για την Ελενα Κουντουρά, για τα εθνικά θέματα και φυσικά για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «ανάσα» για την κοινωνία τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αλλά πρόσθεσε ότι χρειάζονται κι άλλες παρεμβάσεις τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε ούτε Κυβέρνηση και κατά συνέπεια ούτε θετικά μέτρα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ επιτέθηκε στην Έλενα Κουντουρά και στον Βασίλη Κόκκαλη, επαναλαμβάνοντας ότι έπρεπε να είχαν παραδώσει τις έδρες τους. Εξηγώντας τις διαφορές που τον χωρίζουν πλέον με τον κ. Τσίπρα είπε ότι είναι ουσιαστικά δύο. Η στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι δέχθηκε στην Κυβέρνηση του, τους αποστάτες από τους ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι εξαπατήθηκε από το Νίκο Κοτζιά, χαρακτήρισε τη στάση του ανέντιμη και τον κατηγόρησε ότι πούλησε την Μακεδονία.

Επίσης, χαρακτήρισε «ιταλική κωμωδία» όσα συμβαίνουν στη ΝΔ και κατηγόρησε τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη «ότι χαρίζει τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ».

Print Friendly, PDF & Email