Καλλιόπη Βαρδάκα: Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου – 19.01.2023

Αυτή είναι η στιγμή που αυτό το κατσικάκι που είχε χάσει τον δρόμο του ξαναβρήκε τη μαμά του…

https://twitter.com/i/status/1615633592821981185


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΡΔΑΚΑ

– ΜΗΝΥΜΑΤΑ (Δεν δημοσιεύονται αυτά που ξεπερνούν την… κόκκινη γραμμή)

– ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ (Τα πιο σαρκαστικά, ως επί το πλείστον, για να ανάβουν τα αίματα τώρα που έχουμε και κρύο)

– ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ (Με αυτά που μας στέλνετε, δεν χρειάζεται δα και διάβασμα…)Πρετεντέρης @ta_nea  Δεν μπορεί να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους εκείνος που παραβίασε το Σύνταγμα του κράτους του οποίου ήταν αρχηγός. Η δημοκρατία διασφαλίζει την αντιμετώπιση του με σεβασμό και αξιοπρέπεια #εμπιστευτικά

Image


Δημήτρης Τριάντος: Από τα 200 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους, τα 140 είχαμε Βασιλιά, με απόφαση Εθνοσυνέλευσης ήρθε η Βασιλεία επειδή μεταξύ μας θα είχαμε αλληλοσκοτωθεί,  ο Καποδίστριας απλά ήταν η αρχή, είχαμε Έλληνα Πρίγκηπα την ευγενέστερη και πιο ανιδιοτελή μορφή του Αγώνα, τον Δημήτριο Υψηλάντη που οι μπαρουτοκαπνισμένοι οπλαρχηγοί παραμέρισαν, ευτυχώς που δεν έγινε Βασιλιάς και έσωσε την ζωή του!

 • Ο σημαντικότερος Έλληνας όλων των εποχών ύστερα από δημοσκόπηση ήταν Βασιλιάς με το όνομα Αλέξανδρος, καμαρώνουμε για τις πολύχρυσες Μυκήνες και τους Βασιλικούς θησαυρούς της Βεργίνας (αυτά ακόμα μας θρέφουν), Ομηρικοί Βασιλείς, Μακεδόνες Βασιλείς,  Βασιλείς της Ελληνιστικής περιόδου, Βασιλείς  της χιλιόχρονης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας
Στο δημοψήφισμα του 1862, παρά την δυσαρέσκεια του λαού για τον Όθωνα  σε σύνολο 241.202 ψηφισάντων, μόνο  93 ψήφισαν κατά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας, ποσοστό 0.04%, σχιζοφρενική η άποψη ότι η Βασιλεία μας επιβλήθηκε.
 • Το γιατί αγνοούμε την ιστορία μας, οι λόγοι γνωστοί, δείτε μόνο ότι στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση η διδασκαλία της δεν γίνεται από εξειδικευμένους καθηγητές αλλά από όποιον περισσεύει φιλόλογο, καθηγητή αγγλικών κ.α
Mα οι Γλύξμπουργκ δεν ήταν  Έλληνες, δηλαδή αν γεννηθείς στην Ελλάδα και μετέχεις της ελληνικής παιδείας τι άλλο θέλεις για να είσαι Έλληνας, πολλά από τα σημερινά Ελληνόπουλα ούτε ιστορία ξέρουνε ούτε ελληνικά ξέρουν να μιλήσουν, τον μόνο Πλούταρχο που ξέρουν είναι τον τραγουδιστή!
 • Ο πρώτος Βασιλιάς του Οίκου Γκλύξμπουργκ, ο Γεώργιος Α’, ο μακροβιότερος ηγέτης της Ελλάδας για 50 χρόνια ήταν και ο καλύτερος, αφήστε που μας έφερε προίκα και τα Επτάνησα, ήπιος, μετριοπαθής, γόης (εξώγαμο παιδί του θεωρούσαν την ηθοποιό Κυβέλη) ήθελε συνεχώς να λείπει  για να μην τον βαριούνται. Έκανε πολλά ταξίδια από Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο και κυκλοφορούσε το ανέκδοτο ότι η Ελλάδα ήταν τον χειμώνα βασιλευομένη Δημοκρατία και το καλοκαίρι αβασίλευτη.
Δυο είναι τα μεγάλα ελαττώματα της Βασιλείας, η κληρονομική διαδοχή και η ισοβιότητα. Σε παλιότερες εποχές ανίκανοι, ανόητοι, παράφρονες  γινόντουσαν  ανεκτοί, στην σύγχρονη εποχή όχι. Για να προστατευθεί  μια πολιτεία από τέτοιες καταστάσεις  αποψίλωσε τον θεσμό από ουσιαστικές αρμοδιότητες
 • « Eάν θέλετε να διατηρήσετε τον θρόνο σας και τα προνόμια σας ,  παραμείνετε μακριά από κάθε κυβερνητική παρέμβαση όσο σφόδρα και αν αισθάνεσθε την επιθυμία», ο Βασιλιάς εκφράζει την ενότητα του Έθνους  και την κοινωνική συνοχή και δεν εμπλέκεται και δεν παρεμβαίνει  στην πολιτική. Έτσι μακροημερεύει η Μοναρχία στην Βρετανία, οι πιο προηγμένες χώρες του κόσμου, αυτές που κάθε Έλληνας μνημονεύει ως πρότυπα οργάνωσης οι Σκανδιναβικές χώρες είναι Βασίλεια!
Οι Βασιλείς Κων/νος Α, Γεώργιος Β, Παύλος και  Κων/νος Β παραβίασαν την 11η ΕΝΤΟΛΗ, της μη παρέμβασης στα πολιτικά πράγματα οδηγώντας  την μοναρχία στην απαξίωση και στο  τέλος της . Που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη ο Βασιλεύς να είναι κομματάρχης και να εκπροσωπεί την μια από τις δυό κομματικές παρατάξεις στην Ελλάδα,  Βενιζελικοί και Βασιλόφρονες.
 • Οσο για τον τελευταίο Βασιλιά που κηδεύσαμε χθες. Το μοιραίο εκείνο βράδυ-ξημερώματα της 21ης Απριλίου, ο Κωνσταντίνος με την αδελφή του Σοφία έβλεπαν μια ταινία γουέστερν στην ειδική κινηματογραφική αίθουσα του παλατιού, το πρώτο στην Ελλάδα home-cinema. Οι αξιωματικοί Παπαδόπουλος, Μακαρέζος και Παττακός φθάνουν στο Τατόι και ζητούν να συναντήσουν τον Βασιλιά για  να του ανακοινώσουν ότι ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας.  Ο διοικητής της Φρουράς τους ζητάει  επιτακτικά να του παραδώσουν τα πιστόλια τους
– Κανείς δεν μπαίνει ένοπλος στο γραφείο του Μεγαλειοτάτου. Ο Παττακός αντιδρά, ο Παπαδόπουλος δίνει  πρώτος το πιστόλι του, τελικά περνούν και οι 3 άοπλοι. Το Τατόι φρουρείτο από δυο λόχους επίλεκτων και πιστών στον Βασιλιά καταδρομέων. Έχεις μέσα στο γραφείο σου τρεις άοπλους αξιωματικούς σφετεριστές του όρκου τους, το γραφείο σου φρουρείται  σαν αστακός και δεν δίνεις εντολή να συλληφθούν, αλλά τους ορκίζεις παραβιάζοντας τον όρκο σου ως εγγυητή του πολιτεύματος!
 • Ο ίδιος ο Παττακός σε συνέντευξη του στον Παπαχελά ομολόγησε  ότι εκείνες  τις πρώτες πρωινές ώρες «με ένα φύσημα θα πέφταμε» αυτό το φύσημα ήταν η εντολή που ποτέ δεν δόθηκε, γιατί όπως έλεγε ο ίδιος φοβήθηκε για την ζωή του, εδώ οι χουντικοί δεν σκότωσαν τους κομμουνιστές  αντιπάλους τους, θα σκότωναν τον Βασιλιά? Ο πιστός του μπάτλερ Δημήτρης Σούκουρας εξομολογείται ότι άκουσε  με τα ίδια του τα αυτιά την Φρειδερίκη να του φωνάζει «  ή θα τους αναγνωρίσεις ή θα παραιτηθείς και δεν θα ξαναβγείς έξω από το Τατόι».
Ο  Τσόρτσιλ έλεγε ότι η ιστορία είναι ένα άθροισμα από στιγμές, μπορεί  κάποιες να τις χάσεις, αλλά δεν μπορείς να χάσεις την μεγαλύτερη γιατί απλά δεν πρόκειται να υπάρχει άλλη, ο τελευταίος Βασιλιάς της Ελλάδας την έχασε και αντί να γίνει ήρωας και να κηδεύεται πάνδημα, κηδεύεται μέσα στην πολιτειακή απαξίωση!
φωτο. Το περίφημο Ανάκτορο του Οίκου Γκλύξμπουργκ ( Schloss Glücksburg, Lyksborg Slot)  σε περιοχή μοναδικού φυσικού κάλους.
Γκλύξμπουργκ»: Το ανάκτορο, η ιστορία της περιοχής - Φωτό και βίντεο | ΣΚΑΪΤο Γκλύξμπουργκ βρίσκεται σήμερα στην Γερμανία αφού έχασαν οι Δανοί τα εδάφη αυτά στον Δανο-Πρωσικό πόλεμο του 1864.  Από το 1922 η συντήρηση του γίνεται από την  βασιλική οικογένεια της Δανίας, 10 ευρώ στοιχίζει η είσοδος, ο διαβόητος Υπουργός Πολέμου/Εξοπλισμών του Χίτλερ ο  Albert Speer  εδώ συνελήφθη από τα συμμαχικά  στρατεύματα, το παλάτι έγινε φυλακή για 200 μέλη της Βέρμαχτ!
Τρία χρόνια και εννέα μήνες κράτησε η βασιλεία του Κων/νου, από τον Μάρτιο του ’64 μέχρι τον Δεκέμβριο του ’67. Οι  αντιμοναρχικοί  θα όφειλαν στον τελευταίο εκπρόσωπο της μοναρχίας ευγνωμοσύνη, αν είχε υπάρξει πιο επιδέξιος θα είχαμε ακόμα μοναρχία στην Ελλάδα….
 • Την ενδεκάτη εντολή, δεν την σεβάστηκες πολύ, γι’ αυτό πονάς ακόμα…
Κριτική μαντινάδα: Ο άντρας κάνει την γενιά και όχι η γενιά τον άντρα!
Συλλυπητήρια στην αξιοπρεπέστατη οικογένεια του !
συνεχίζεται….
Δημήτρης Τριάντος

Θες να κάνεις τη φοιτητική ζωή που σου αξίζει; Κι εμείς το θέλουμε για σένα. #ΧάουΤου #Δικαιοσύνη Παντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ


Αριστερά: το πανεπιστήμιο της Σκωτίας που σπούδασε ο Νικόλας
Δεξιά: τα πανεπιστήμια της Ελλάδας που θέλει ο Νικόλας να σπουδάζουμε εμείς και τα παιδιά μας
….
Image

Το spot του ΣΥΡΙΖΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία.


Ζούμε στη χώρα που η αξιωματικη αντιπολίτευση υπόσχεται προεκλογικά «ξεγνοιαστη φοιτητική ζωη». Λες και το πανεπιστήμιο ειναι τεμπελιά. Ούτε λόγος για διάβασμα ή παράλληλη εργασία όπως συχνά συμβαίνει στις υπόλοιπες δυτικές χώρες. Οι γραφικοί βασιλόφρονες σας μάραναν κουτορνίθια

…..

Image


Image


Τούρκος δημοσιογράφος: «Τα προβλήματα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη οδεύουν σε αδιέξοδο. Νωρίτερα στην περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ένας ιδιαίτερος δεσμός του προέδρου μας με τον Τσίπρα.  Διότι εξ όσων είχα αντιληφθεί ο Τσίπρας είχε έναν ιδιαίτερο σεβασμό προς τον Ερντογάν»

Image


Κυκλοφορεί πληροφορία πως στελέχη ασφαλείας των ΗΠΑ σε συνάντηση τους με την ηγεσία των Κούρδων στη βόρεια Συρία φέρονται να δήλωσαν πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Τουρκία διέρρευσε στρατιωτικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Συγκλονιστικό, αν ισχύει.


H νέα παράνοια του δυτικού κόσμου λέγεται κριτήρια ENG (Environmental, Social, and Governance) – η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην κληρονομιά του Διαφωτισμού! Η εξουσία ελέγχει ξανά τις ιδιωτικές ζωές των ανθρώπων!
New TERRIFYING ESG Rules Will Transform the ENTIRE WORLD | @glennbeck

ESG is here, and now, it could fundamentally transform the entire Western World OVERNIGHT. New ESG reporting rules from the European Union


Τσίπρας: “Η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη” Εν τω μεταξύ η ισοτιμία (USD)(VEF)έφτασε αισίως 100δολ–>26 εκατομ. μπολιβάρ!!! Διορατικός!


Image


Εσείς δηλαδή γιατί νομίζετε ότι πήρε υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ και διόρισε με αλλαγή νόμου τον δικό του διοικητή από την 1η μέρα της πρωθυπουργίας του; Για να πατάξει το οργανωμένο έγκλημα και τους εξωτερικούς εχθρούς;


Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει στις τράπεζες 400 εκατομμύρια ευρώ και μετέχει κανονικά στις εκλογές, δεν είναι υπέροχο;


https://twitter.com/i/status/1615643081377779713

Οικονόμου: «Τόσο εύκολα ξεπερνάτε τις σακούλες;» Σκουρλέτης: «Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στην δικαιοσύνη.» Οικονόμου: «Μα στην δικαιοσύνη τα είπε, και μάλιστα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο» Σκουρλέτης: «Ε, εντάξει» Ελαιόδεντρο Σκουρλέτη.


Του Τσίπρα του έτυχε μια στραβή στην βάρδια και είχε 103 νεκρούς. Ενώ του Μητσοτάκη του έχουν τύχει πάρα πολλές στραβες και τις έχει αντιμετωπίσει όλες… 300 χρόνια ο Μητσοτάκης θα σας κυβερνάει σφοι… Πάρτε το χαμπάρι!


Στις προηγούμενες εκλογές, το 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξήγγειλε αν θυμάστε ότι «οι φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθούν έξω από τον αστικό ιστό». Σήμερα, 2023, τέσσερα χρόνια, κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό, το εξήγγειλε ξανά…


ΒΑΣ.ΒΙΛ: «Μεϊμαράκης: Το Qatargate αποτελεί αφορμή λήψης μέτρων θωράκισης της Ε.Ε.». Μάλιστα – η Λυση σε κάθε θέμα πολιτικής διαφθοράς και παραβατικότητας, είναι η λήψη μέτρων θωράκισης των θεσμών! Προφανώς νομίζουν πως απευθύνονται σε ανόητους η/και καθυστερημένους Πολίτες! Έχουν δίκιο;


Swedish housing still looks.. ahem.. troublesome.. stenoresearch.com/watch-series/r

ImageImage


Πρώτα ληστεύεις μια τράπεζα. Μετά μπουκάρεις σε μια φοιτητική εστία. Εκεί κρύβεσαι κάθε φορά που ληστεύεις, δέρνεις, βιάζεις, δολοφονείς και κυνηγάς το όνειρο σου. Ααα συγγνώμη, ξέχασα. Η Αστυνομία μπαινει στα πανεπιστήμια και δέρνει. Άδικο δεν είναι;


ΒΑΣ.ΒΑΛ: Από τα 672 δις κρατικής ενίσχυσης που ενέκρινε η Κομισιόν φέτος, το 53% αφορούσε τη Γερμανία, το 24% τη Γαλλία και το 7% την Ιταλία – ενώ σε χώρες υπό οικονομική κατοχή, όπως η Ελλάδα, αφενός μεν δεν επιτρέπονται οι κρατικές ενισχύσεις, αφετέρου υποχρεώνονται σε ιδιωτικοποιήσεις!


Στις 4/01/2023, η ΕΕ επέτρεψε την προσθήκη εντομοειδών σε προϊόντα αρτοποιίας, ζυμαρικά κ.λπ. Είναι πολύ πιθανό ότι τα άτομα που είναι αλλεργικά στα οστρακοειδή, τα μαλάκια και τα ακάρεα θα είναι αλλεργικά κ στα έντομα.Αλλά η ΕΕ έχει άλλες “προτεραιότητες” για τη δημόσια υγεία
Image

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε παιχνίδι δείχνει δύο πράγματα. Ένα ποσό απίστευτα δουλεμένος είναι από τον προπονητή του και δύο πόσο του λείπουν δύο παίκτες για να κάνει πλάκα σε όλους.


 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει από την επιλογή της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, να αποκαλύψει το που βρίσκεται η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στην Κολωνό.

Όπως τονίζει ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, η Δόμνα Μιχαηλίδου, «στην περίπτωση της 12χρονης από τον Κολωνό ξεπέρασε κάθε όριο». Επικαλούμενος μάλιστα τα όσα δήλωσε η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο105,5, ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι η κα Μιχαηλίδου με τοποθετήσεις της στη Βουλή, «είπε μια σειρά από ψέματα».

«Η πραγματικότητα είναι ότι το παιδί δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα κατ’ οίκον εκπαίδευσης, ότι δεν χορηγείται στο νοικοκυριό το ΚΕΑ (ΕΕΕ) και ότι για την εβδομαδιαία συνάντηση με ψυχολόγο είναι αναγκασμένη να διανύει απόσταση 100 χλμ» τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η επικοινωνιακή και ψηφοθηρική αντιμετώπιση θεμάτων προστασίας προσωπικών δεδομένων ευάλωτων και κακοποιημένων παιδιών, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα».
 • «Η πολιτική που υλοποιεί η κα Μιχαηλίδου, μέσα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει οδηγήσει σε νέα όξυνση της παιδικής φτώχειας. Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι ταυτόχρονα και αίτημα για τη δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου παιδικής προστασίας», τονίζει ο ίδιος.

Νωρίτερα στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεανώ Φωτίου η οποία χαρακτήρισε την τακτική της κας Μιχαηλίδου επικίνδυνη για τα παιδιά.

 • Παράλληλα κατηγόρησε την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ότι ψεύδεται και ότι παραβιάζει συστηματικά, χωρίς αιδώ και ενδοιασμούς, κάθε αρχή προστασίας των παιδιών με σκοπό να φιλοτεχνεί το επικοινωνιακό προφίλ της.

«Η κα Μιχαηλίδου δεν δίστασε προχτές, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Κρίτωνα Αρσένη στη Βουλή, σχετικά με το πώς ζει σήμερα η 12χρονη από τον Κολωνό, να πει και πάλι ψέματα και να παραβιάσει για άλλη μια φορά κάθε αρχή προστασίας του παιδιού, προκειμένου να εμφανιστεί χτες με ανακοίνωση στα ΜΜΕ με τον ψευδή τίτλο:  “Η παιδική προστασία αποτελεί για την κυβέρνηση της ΝΔ την κορωνίδα των πολιτικών πρόνοιας”».

 • Η κα Φωτίου μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η κα Μιχαηλίδου μάς έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για την επικοινωνιακή προβολή της ίδιας. Για αυτό άλλωστε, δεν δίστασε να προσλάβει, με έξοδα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (που διοικεί όλα τα δημόσια ιδρύματα της Αττικής) και του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης…

Δηλαδή δύο φορέων που η ίδια εποπτεύει, εξειδικευμένο επικοινωνιολόγο στο γραφείο της στο Υπουργείο για τις ανάγκες τής προσωπικής της επικοινωνιακής τακτικής. Και δεν διστάζει να εκθέτει ανενδοίαστα τα παιδιά, τα προσωπικά τους δεδομένα και τις προσωπικές τους ιστορίες ζωής στη διάρκεια εκδηλώσεων και επισκέψεων, προκειμένου να χτίσει το επικοινωνιακό της προφίλ».

 • «Προσπαθούμε τόσο καιρό να διαφυλάξουμε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του παιδιού ως κόρη οφθαλμού, έχω παρακαλέσει όλους τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές προσωπικά και ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε το παιδί με νύχια και με δόντια, έρχεται η υφυπουργός και αποκαλύπτει πού βρίσκεται η 12χρονη, σε ποιο σχολείο πηγαίνει η ίδια και ο αδελφός της», κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η κα Ταραχοπούλου κατήγγειλε ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός της υπουργού ότι η 12χρονη δέχεται κατ’ οίκον διδασκαλία. «Έχουμε κάνει πολλές αιτήσεις και ουδείς έχει ανταποκριθεί ως σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.


 • Λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες του αδερφού της 12χρονης, ότι δηλαδή υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα πίσω από τον Μίχο στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί, έρχεται η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να βγάλει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδιού. Καταλάβατε;

Η Μιχαηλιδου διαφυλλατει ως κορη οφθαλμου τα ονοματα των 213 που βρισκονται στη λιστα του #Μιχος, αλλα που μενει και που πηγαινει σχολειο η 12χρονη τα εδωσε κανονικα στη δημοσιοτητα. Για την κυβερνηση οι θυτες βρισκονται παντα στο απυροβλητο, ενω το θυμα το κρεμανε στα μανταλακια


 • Καμιά γνωμοδότηση για την προστασία ανηλίκων, σε ποινικές υποθέσεις που “τρέχουν”, θα έχουμε ή εκεί κάνουμε τις πάπιες;

Από τα 213 ονόματα που είχε ο #Μίχος στα κιτάπια του, μάθαμε που μένει και που πάει σχολείο το 12χρονο θύμα. Η πολιτική επιχείρηση συγκάλυψης δεν αφήνει ούτε μια χαραμάδα αμφιβολίας πλέον.