Καλλιόπη Βαρδάκα: Το απογευματινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (01.11.2021)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Καλλιόπη Βαρδάκα 

  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ, αλλά και ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

Άπαξ και σέβεσαι και αγαπάς τη χώρα που γεννήθηκες ή μετανάστευσες, υιοθετείς τον (Δυτικό) τρόπο ζωής της και τα έθιμα της, έχεις δικαίωμα να σηκώνεις τη σημαία. Πολλοί Έλληνες, δεν αξίζουν να κρατούν σημαία. Χίλιες φορές, ένας Αφρικανός που αγαπάει τη χώρα. Ψηλά τη σημαία Παλίκαρε!


ΔΗΛΑΔΗ χωρίς γύφτους και λαθρομετανάστες με “μαϊμού” προϊόντα;;;
  • Τσίπρας: Η κυβέρνηση διαλύει τον κοινωνικό ρόλο των λαϊκών αγορών και τις μετατρέπει σε σούπερ μάρκετ


Ο @androulakisnick πρότεινε κάτι απαραίτητο, καταθέτοντας προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας που δείχνει ξανά τα δόντια της. Δηλαδή, να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που έρχονται σε επαφή με πολίτες. Θα το κάνει η κυβέρνηση;


Αντί να σταθεί στους 357 (85%) που είναι ανεμβολιαστοι και να παροτρύνει κόσμο να κάνει το εμβόλιο, μιλάει για τους 64 εμβολιασμένους και τα μονοκλωνικά.Ο Η@@ΘΙΟΣ. Και θα βγει μετα το Σ@@@@@@@ ο Τσιπρας να κουνάει το δάχτυλο γιατι δεν έχει πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστει.


Εσείς είστε ικανοποιημένοι με την πορεία που ακολουθεί η χώρα; Δεν θέλω να σας σοκάρω, αλλά αυτά δεν γίνονται ούτε στον αναπτυσσόμενο κόσμο, αλλά στην Ελλάδα πλέον είναι καθημερινότητα και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!

  • Ρέθυμνο: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε μπαρ και ”εισέβαλε” με το αγροτικό του dlvr.it/SBdlxX

Το καλο(?) των social media είναι πως βγάζουν στην επιφάνεια την καφρίλα που αγνοούμε, γιατί ζούμε στις κοινωνικές φούσκες μας. Υποψιαζόμασταν πως υπάρχουν ζώα οταν πήγαμε στρατό όπου η φούσκα έσπασε, αλλα δεν φανταζόμασταν πως ανάμεσά μας κυκλοφορούν τέτοιοι και τόσοι κάφροι.


Αν ο οδηγός του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη που σκότωσε τον ντελιβερα, ήταν πλούσιος ή αστυνομικός, τότε οι αριστεροί θα είχαν ήδη κάνει χασταγκ μιλώντας για δολοφονια. Τώρα που μάλλον ο οδηγός δεν ειναι Έλληνας ουτε δεν έχει δίπλωμα, δε λένε τίποτα.


Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε “influencers” με ήθος, παιδεία, ποιότητα και ειδικό βάρος, γιατί προς το παρόν επιπλέει η ρηχότητα και η παρακμή.