Καλημέρα σε όλους, επιβεβλημένο ένα αφιέρωμα στην βλακεία, διαχρονική όσο και η ανθρώπινη ιστορία

Είμαι βλάκας (COV-IDIOT), δεν φοράω μάσκα και είμαι καλά (εις βάρος των άλλων); ο βλάκας δεν υστερεί μόνο νοητικά αλλά και συναισθηματικά, η αναισθησία του είναι γεγονός. Οι άνθρωποι με χαμηλό IQ νοιάζονται μόνο για τα δικά τους συναισθήματα, δεν έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη να προβάλλουν τις εμπειρίες των άλλων πάνω τους ώστε να τους καταλάβουν, όσο λιγότερα εννοούν, τόσο λιγότερα νιώθουν, τα δραματικά γεγονότα είναι για τον βλάκα ψιλή βροχή που πέρασε! (Διονύσης Χαριτόπουλος)


Οι βλάκες αρνητές του ιού δεν νοιάζονται για
-τα 884.000 θύματα παγκοσμίως και τις οικογένειες τους
-τα 18 εκατομμύρια που απλά μολύνθηκαν ή αρρώστησαν και ανάρρωσαν
– τα εκατομμύρια που καταστράφηκαν οικονομικά και την τεράστια ψυχική καταπόνηση
-τους χιλιάδες εργαζόμενους στον χώρο της υγείας που ιδρώνουν την φανέλα με κίνδυνο της ζωής τους
  • Για κάποιους από αυτούς που αρρώστησαν και ανάρρωσαν, η εμπειρία ήταν οδυνηρή, την περασμένη Κυριακή δηλώνει στην «Καθημερινή» ο κ. Γιάννης Εμμανουηλίδης, μόλις 47 χρονών, αθλητικός, πεζοπόρος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα « έχασα 15 κιλά, κυρίως μυϊκή μάζα, ήταν αδύνατον στην αρχή να περπατήσω, όταν προσπάθησα ήταν σαν να το κάνω για πρώτη φορά στην ζωή μου, με κρατούσαν δυο άνθρωποι και ένιωθα σαν μωρό, μπόρεσα και έκανα μόλις τέσσερα βήματα» μετά το εξιτήριο έμεινε στο σπίτι των γονιών του αφού δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί!
«Μισάδελφος και φονεύς» αποκαλεί ήδη από το μακρινό 1782 ο Αδαμάντιος Κοραής κάθε συμπατριώτη του που αψηφούσε τους περιοριστικούς κανόνες σε περιόδους επιδημίας!
Οι COV-IDIOTS εξακολουθούν να πίνουν ανέμελοι το ποτό τους, ένα κοκτέιλ κυνισμού, βλακείας, ξερολισμού και καχυποψίτιδας και να το πίνουν όχι εις υγείαν αλλά εις ασθένειαν των «κορόιδων», των «χαζοβιόληδων» που πέφτουν εύκολα θύματα, ενώ οι ίδιοι σε καθημερινή βάση καθώς εντρυφούν στην μελέτη του αφρού του φρέντο εσπρέσο και φρέντο καπουτσίνο ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα σκοτεινά σημεία που σε λίγο θα ξεπεράσουν και τα ημερήσια κρούσματα του ιού (Παντελής Μπουκάλας) !
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έδωσαν στους βλάκες ευκαιρίες που δεν είχαν δει ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Τώρα πια ο βλάκας δεν χρειάζεται να πάει στο καφενείο και να διαδώσει τα παραμύθια του, δεν χρειάζεται καν να σηκωθεί από το κρεβάτι του, αρκεί ένας υπολογιστής στα γόνατα του και περίπλοκα επιστημονικά θέματα γίνονται τοξικά σχόλια δυο γραμμών που φθάνουν ως τα πέρατα της οικουμένης (Πέτρος Τατσόπουλος)!
Όσοι είναι τόσο μάγκες και προτρέπουν και άλλους σε ανυπακοή δυσκολεύοντας το έργο της Πολιτείας και των Υγειονομικών αρχών, πρέπει να καλούνται να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι στο εξής ότι και να τους συμβεί δεν θα επιζητήσουν ιατρική φροντίδα για τους ίδιους και τα παιδιά τους!
  • έσπασες το πόδι σου? φτιάχτο μόνος σου όπως στο ΙΚΕΑ, έπαθες εγκεφαλικό? μπες στο facebook βρες τους ομοίους σου και ακολούθα τις οδηγίες τους, εάν τύχει και αρρωστήσεις από τον κορωνοιό που εσύ COV-IDIOT δεν πιστεύεις ότι υπάρχει, θα αρνηθείς νοσηλεία, έτσι και αλλιώς αν ο κόσμος ακολουθήσει την ανυπακοή δεν θα υπάρχουν κρεβάτια, ούτε ΜΕΘ!
Την επιστημονική κοινότητα και τις προσταγές της τις δέχεσαι ως σύνολο, ενιαία και όχι όποτε σου καπνίσει!
Είμαι βλάκας (COV-IDIOT), δεν φοράω μάσκα και είμαι καλά !
«να φοβάσαι τον βλάκα άνθρωπο, μπορεί να σου κάψει το σπίτι για να τηγανίσει δυο αβγά»
Καλημέρα σε όλους, επιβεβλημένο ένα αφιέρωμα στην βλακεία, διαχρονική όσο και η ανθρώπινη ιστορία, μείνετε συντονισμένοι!
  • του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΟΥ
…..
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Κρατάμε αποστάσεις ανά περίπτωση COVID-19 Τοξικούς ανθρώπους ரர Ψεκασμένους ர Φανατικούς πάσης φύσεως"