Κακοκαιρία: Αίρεται σταδιακά το απαγορευτικό από Πειραιά

Αίρεται σταδιακά από το απόγευμα το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ισχυρών βόρειων ανέμων από τα βόρεια.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Blue Star Naxos» και «Blue Star 2» θα εκτελεστούν κανονικά στις 17.30 το απόγευμα για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα αντίστοιχα.

Δεν θα εκτελεστεί μόνο το μεσημεριανό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στις 14.55 για τις δυτικές Κυκλάδες. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Πάντως, οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, φτάνοντας έως και τα 9 μποφόρ συνεχίζουν να κρατούν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστές παραμένουν επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου Θάσου.

Καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα Δευτέρα πριν από την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις