Και ο «σταρ σεφ» της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ μεταξύ των συλληφθέντων «Πολιτών του Ράιχ»

330

Ο «σταρ σεφ» της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «BILD», μεταξύ των συλληφθέντων στο πλαίσιο της έρευνας για την οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ», η οποία είχε ως στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος.

Ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας», όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είχε ως αρμοδιότητα τις καντίνες του «στρατιωτικού βραχίονα» της ομάδας, αλλά και του «νέου» Ράιχ.

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «Die Presse» ο Αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη στο Κίτσμπιουελ του Τιρόλου και, όπως διέρρευσε, πρόσφατα είχε αγοράσει τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Η «Kronen Zeitung» αναφέρει ότι ο Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των «στρατιωτών».

Η σύλληψη του Φρανκ Χέπνερ έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του, της Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Νταβίντ Αλάμπα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.