Και ο Παύλος Χρηστίδης υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. ανακοίνωσε και ο Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι ο έκτος υποψήφιος μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χάρη Καστανίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο.

Σε κάθε περίπτωση το αρμόδιο όργανο του Κινήματος Αλλαγής και κατ’ επέκταση οι συνυποψήφιοί τους θα πρέπει να δεχθούν η διαδικασία κατάθεσης των σχετικών υπογραφών (είτε από μέλη της ΚΕ είτε από τη βάση των μελών) να πάρει παράταση.

Υποψηφιότητες Κεγκέρογλου – Γερουλάνου

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσαν χθες την υποψηφιότητά τους, ζητώντας παράταση πέραν της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου για τη συλλογή των 5.000 απαιτούμενων υπογραφών που θα στηρίζουν την υποψηφιότητά τους.

Μάλιστα, ο κ. Γερουλάνος ζήτησε και την επιμήκυνση της προεκλογικής διαδικασίας, «για να δοθεί η δυνατότητα πολιτικού διαλόγου με την κοινωνία, ώστε να προκύψουν απαντήσεις τέτοιες, που θα μας καταστήσουν ξανά κυρίαρχη δύναμη αλλαγής», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Στην επιστολή του, ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρεται στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας: «Στεκόμαστε όλοι δίπλα της στη νέα μάχη που δίνει, με πίστη ότι θα την κερδίσει, διότι ξέρει να κερδίζει». Επίσης κάνει λόγο για κενό «πολιτικό και σημαντικό» που αφήνει η μη συμμετοχή της στη διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ.