Και μπαχαλάκηδες βγάζει αυτή η στάνη – Όχι μόνον… τσεκουράτους!

  • Και μπαχαλάκηδες έχουμε!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: 

Ο Κώστας Κατσαφάδος πριν χρόνια διεγράφη από τη σπουδάζουσα νεολαία του κυβερνώντος κόμματος, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όταν επικεφαλής φοιτητικής ομάδας επιτέθηκε και ψέκασε με πυροσβεστήρα τον κ. Β. Μπένο, στην προσπάθειά του να διαλύσει εν εξελίξει συνεδρίαση του εκλεκτορικού σώματος για την εκλογή μέλους ΔΕΠ. 
….
Τα θλιβερά γεγονότα, τα οποία οδήγησαν τον κ. Μπένο στο νοσοκομείο με έντονα αναπνευστικά προβλήματα, σημειώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2003.
….
Επικεφαλής λοιπόν μιας πενταμελούς σκληροπυρηνικής ομάδας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο κ. Κατσαφάδος επιχείρησε να μπει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρυτανικού Συμβουλίου. Μόλις και μετά βίας ο τότε πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, με τη βοήθεια ορισμένων καθηγητών, κατάφερε να κρατήσει κλειστή την πόρτα της αίθουσας, την οποία επιχειρούσε να παραβιάσει η ομάδα των «γαλάζιων παιδιών».
  • Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική όταν μέσα από τη χαραμάδα της μισάνοιχτης πόρτας οι επιτιθέμενοι ψέκασαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου με τον πυροσβεστήρα που βρήκαν στην είσοδο του Πρυτανικού Συμβουλίου! Λίγο αργότερα ο κ. Μπένος λύγιζε από τα σύννεφα καπνού και η ομάδα των ΔΑΠιτών εισερχόταν θριαμβευτικά στην αίθουσα του Πρυτανικού Συμβουλίου.

Μία ημέρα αργότερα η ΔΑΠ, «με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς την ακαδημαϊκή κοινότητα», αποφάσισε τη διαγραφή του κ. Κατσαφάδου, καταδικάζοντας την «ακραία και αντιδημοκρατική ενέργεια που έχει ως στόχο τη μη ομαλή λειτουργία» των πανεπιστημιακών οργάνων.”

UPDATE:

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Κατσαφάδος (γεν. 1979) είναι βουλευτής α΄Πειραιώς και αναπληρωτής τομεάρχης περιβάλλοντος και ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος
Κατσαφάδος προχθές ψήφισε την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ώστε επιτέλους να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ανομίας και της βίας της άκρας αριστεράς.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ μ/μ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ άρθρα και σχόλια για το κάθε τι που πέφτει στην αντίληψη μας και όσα φυσικά προλαβαίνουμε στα πλαίσια της πολυφωνίας που πρέπει να διέπει ένα ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που σέβεται πρωτίστως την νοημοσύνη του αναγνωστικού του κοινού.

Ο αναγνώστης απλά διαβάζει, κρίνει και βγάζει τα συμπεράσματα του.

Το λιβάνισμα μίας παράταξης (για προφανείς λόγους φυσικά) δεν μπορεί να το ακολουθήσει ο μ/μ.

ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ είμαστε, ούτε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και λοιπά γραφικά κόμματα.

ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ και τους γύρω τους.

ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕ…

Print Friendly, PDF & Email