Και από Δευτέρα τι;

Πάει και η Παρασκευή, έκλεισε και το μαγαζί, θα έρθει και η Κυριακή θα ψηφίσουμε , όσοι τέλος πάντων πάμε να ψηφίσουμε, θα βγούνε τα αποτελέσματα, και από τη Δευτέρα, τι;

Λέτε το αποτέλεσμα των εκλογών, να αλλάξει τη συμπεριφορά του ΧΑΑ;

Άντε να υποθέσουμε ότι η ΝΔ παίρνει κάτω από 30%. Ποιος από εσάς πιστεύει ότι όσοι δεν ψηφίσουν ΝΔ, θα ψηφίσουν Σύριζα; Ούτε μισός.

Λέτε λοιπόν εσείς ότι με τέτοιο αποτέλεσμα θα βγει η Αντιπολίτευση να αμφισβητήσει τον Μητσοτάκη; Και άντε και τον αμφισβήτησε. Θα πανικοβληθούν οι επενδυτές από τα ποσοστά Κασελάκη-Ανδρουλάκη, και θα τρέξουν …να πουλήσουν τις μετοχές τους όσο όσο;

Θα πουλήσει δηλαδή κάποιος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, επειδή πήρε 17% ο Κασελάκης, και 30% ο Μητσοτάκης, και δεν θα φορτώσει ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχοντας στο μυαλό του το deal;

Θα βουλιάξει ο METLEN επειδή κάποιοι σκέφτηκαν ότι καλύτερα θα μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη η …ΝΙΚΗ και η Ζωή;

Από Δευτέρα λοιπόν, δεν πρόκειται να γίνει τίποτε, απλά θα είναι …Δευτέρα, οι τιμές στόχοι των τραπεζών θα ανεβαίνουν, τα deals θα προχωρούν τα placement θα φτιάχνονται, οι μεζζέδες θα ανεβοκατεβαίνουν και από Τρίτη και μετά, όλα τα κανάλια, τα σάιτς, οι εκπομπές, θα ασχολούνται με τον καύσωνα, που …μπορεί και να μην έρθει, αλλά όλοι αυτοί, …θα τον φέρουν με το ζόρι, για να κάνουν τηλεθέαση και κλικς.

Και την επόμενη Κυριακή, κανένας δεν θα θυμάται ότι είχαμε εκλογές, το πολύ αν φύγει ο καύσωνας, να επανεμφανιστεί και πάλι το ερώτημα, πώς γίνεται ο Τάιλερ με φοιτητικό δάνειο απλήρωτο, να βρήκε 1,7 εκατομμύρια δολάρια και πήρε σπίτι στο Κολωνάκι.

Βέβαια, άλλο το Κολωνάκι του Τάιλερ, και άλλο το …κολωνάκι που έχουν σχηματίσει πάνω στα ψυγεία μας …οι απλήρωτοι λογαριασμοί, και τα έγγραφα για εξόφληση υποχρεώσεων.   (Αυτό που όλοι όσοι θέλουν να με σώσουν, είναι πάμπλουτοι, κι εγώ είμαι μετά από σαράντα χρόνια δουλειάς, φτωχός, με τρελαίνει. Δεν γίνεται ρε παιδιά να μου δώσετε τα πλούτη σας, και …να σας σώζω εγώ, που ξέρω και από φτώχια;).

Όχι δεν γίνεται, πρέπει εμείς να σε σώσουμε. Ε, τότε, σώστε με. Τι να κάνουμε. Έτσι συμβαίνει πάντοτε. Οι σωτήρες …γκλάμουρ, και οι σωζόμενοι …κλάμουρ!!! Καλό βόλι.