Κ. Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση σπάει κάθε ρεκόρ στους μετακλητούς

«Η “Μαξίμου Α.Ε.” διπλασίασε μέσα σε τρία χρόνια τους μετακλητούς υπαλλήλους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών» καταγγέλλει ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης σε δήλωσή του και συμπληρώνει: «Διορίζουν με κατά 70% αυξημένο μισθό σε σχέση με το 2019 και βασικό προσόν το απολυτήριο Λυκείου, ενώ το 2019 για το 90% των υπαλλήλων χρειαζόταν πτυχίο Πανεπιστημίου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται ότι η Ελλάδα θα κυβερνηθεί με αξιοκρατία, διαφάνεια, χωρίς κομματικούς στρατούς, χωρίς ανίκανους κομματικά εκλεκτούς σε θέσεις ευθύνης» επισημαίνει.

«Άλλο ένα ρεκόρ αριστείας. Η “Μαξίμου Α.Ε.” διπλασίασε μέσα σε τρία χρόνια τους μετακλητούς υπαλλήλους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών: 1.790 οι μετακλητοί υπάλληλοι τον Ιούλιο του 2019, 3.483 οι μετακλητοί υπάλληλοι τον Ιούλιο του 2022. Διορίζουν κάθε δύο μέρες τρία “γαλάζια” παιδιά. Αυτοί που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό στο όνομα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της αριστείας. Αυτοί που έκαναν χαμό στα media για τους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ. Διορίζουν με κατά 70% αυξημένο μισθό σε σχέση με το 2019 και βασικό προσόν το απολυτήριο Λυκείου, ενώ το 2019 για το 90% των μετακλητών υπαλλήλων χρειαζόταν πτυχίο Πανεπιστημίου. «Γαλάζια» στρατιά μετακλητών, golden boys στη Δημόσια Διοίκηση και τις ΔΕΚΟ, πάρτι 7,5 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεων, αδιαφάνεια στην κατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Δεν είναι απλά πρόκληση. Δεν είναι απλά αλαζονεία. Είναι η επιτομή της καθεστωτικής συμπεριφοράς μιας επικίνδυνης κυβέρνησης, που οδηγεί τους πολίτες στη φτωχοποίηση και στο οικονομικό περιθώριο.Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται ότι η Ελλάδα θα κυβερνηθεί με αξιοκρατία, διαφάνεια, χωρίς κομματικούς στρατούς, χωρίς ανίκανους κομματικά εκλεκτούς σε θέσεις ευθύνης».