Κ. Βελόπουλος: «Βρώμικη επιχείρηση από το Μαξίμου για να εξαφανιστεί η Ελληνική Λύση»

«Βρώμικη επιχείρηση που κινείται από το Μαξίμου για να εξαφανιστεί η Ελληνική Λύση» κατήγγειλε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος είπε ακόμη ότι το κόμμα του δεν φοβάται.

«Η κυβέρνηση έφτιαξε κράτος Βόρειας Κορέας» ανέφερε συγκεκριμένα σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής και δήλωσε: «Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με το κόμμα Κασιδιάρη, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν, ενώ υπουργοί βγαίνουν φωτογραφίες με υποψηφίους του φυλακισμένου: «Εσείς φταίτε που του δίνετε ασυλία στις φυλακές και παράλληλα την ελπίδα να είναι παράγοντας στον τόπο, γιατί σας βολεύει η ύπαρξή του».

Νωρίτερα, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία να μην άρει τη βουλευτική ασυλία του. Στην ψηφοφορία που έγινε 164 βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας του και μόλις 2 υπέρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βελόπουλος είχε μηνυθεί από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, με αφορμή σχόλιό του ότι πρέπει να φεύγουν από τη χώρα μας όσοι είναι μη νόμιμοι μετανάστες.