Κ. Δομαζάκης: Κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων της συμμορίας του Mάνου Δομαζάκη

Στα τεκτενόμενα της σημερινής Γενικής Συνέλευσης της Creta Farms αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ένας εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας Κωνσταντίνος Δομαζάκης, κάνοντας λόγο «για  κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων και διαρροών της συμμορίας του Εμμανουήλ Δομαζάκι».

Νωρίτερα σε ανακοίνωση της, η εταιρεία είχε κάνει γνωστό ότι  διεκόπη η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και  θα συνεχιστεί στις 3 Οκτωβρίου.

«Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως σε τόσες λίγες ανακοινώσεις και διαρροές μπορούν να ειπωθούν τόσο πολλά ψέματα» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ενώ καταλήγει λέγοντας ότι θα επανέλθει στο θέμα για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη:

«Σχετικά με τη ΓΣ της Creta Farms για …αρχή

Παρακολουθώ άναυδος το κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων αλλά και διαρροών της συμμορίας του Εμ. Δομαζάκι για τα τεκταινόμενα στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Creta Farms. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως σε τόσες λίγες ανακοινώσεις και διαρροές μπορούν να ειπωθούν τόσο πολλά ψέματα.

Ψέμα πρώτο: Διεκόπη η Γενική Συνέλευση.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε καταχρηστική προσπάθεια διακοπής από τον κ. Εμ. Δομαζάκη αλλά η Συνέλευση ολοκληρώθηκε κανονικά και εξελέγη με βάση τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία νέο ΔΣ της Creta farms.

Ψέμα δεύτερο: Με απόφασή του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης διέκοψε εκ νέου για την 3η Οκτωβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να διακόψει μια Γενική Συνέλευση στην οποία δεν ήταν παρών. Αλλά και να ήταν παρών δεν θα μπορούσε να μεταθέσει εκ νέου την Γ.Σ. αν δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων. Επιπλέον πρέπει ο κ. Εμ. Δομαζάκις να αποφασίσει τι είναι αληθές. Αυτό που λέει στις ανακοινώσεις του ή εκείνο που διέρρευσε με email σε δημοσιογράφους η εταιρεία την οποία πληρώνει με 16.500 ευρώ το μήνα (από τα χρήματα που δεν έχει η Creta Farms) ότι εγώ προπηλάκισα τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης; Προπηλακίζεται άραγε ο απόντας;

Ψέμα τρίτο: Προπηλάκισα τον Εμ. Δομαζάκι

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Δομαζάκις προπηλάκισε τον έγκριτο καθηγητή Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Τέλλη. Για αυτό υπάρχει και αποδεικτικό υλικό. Μάλιστα ο κ. Εμ. Δομαζάκις φοβούμενος την υποβολή μηνύσεως και τη διαδικασία αυτοφώρου έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων. Και για αυτό υπάρχει αποδεικτικό υλικό.

Αυτά για αρχή. Περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο».