Ιβάν Σαββίδης: «Τα επιτεύγματά μας, βήμα για νέα όνειρα και στόχους»

Ιβάν Σαββίδης: «Τα επιτεύγματά μας, βήμα για νέα όνειρα και στόχους»

Το εορταστικό μήνυμα και οι ευχές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Νέο Έτος

Το δικό του μήνυμα για την αλλαγή του χρόνου έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.

  • Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί φίλοι!

Με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και τα Καλά Χριστούγεννα!

Περιμένουμε πάντα τις διακοπές του Νέου Έτους με ιδιαίτερη προσμονή. Συνδεδεμένες μαζί τους είναι οι ελπίδες, οι φιλοδοξίες μας και η πεποίθηση ότι όλα τα σχέδιά μας θα εκπληρωθούν.

Με ευγνωμοσύνη, θυμόμαστε το περασμένο έτος, άλλο ένα έτος καρποφόρας δουλειάς και επιτευγμάτων . Θα το θυμηθούμε για τα όσα έγιναν σε περιφερειακή, ομοσπονδιακή, διεθνή κλίμακα, αλλά και τις κοινές μας προσπάθειες.

Και τα επιτεύγματα είναι πάντα ένα ακόμη βήμα για νέα όνειρα και στόχους. Την νέα χρονιά δεν πρέπει να σταματήσουμε την δημιουργική μας ανάπτυξη.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τι γεμίζει τη ζωή μας με πραγματικό νόημα: Η Αγάπη και η φροντίδα σε συγγενείς και φίλους, η ζεστασιά και η προσοχή σε εκείνους που την χρειάζονται, η ευγένεια, η συμπόνια και το έλεος για τους ανθρώπους γύρω μας.

Παραμονές του Νέου Έτους 2020 και της Γεννήσεως του Χριστού σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να εκπληρωθούν οι πιο αγαπημένες σας επιθυμίες, υγεία, ευτυχία, ειρήνη και ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».