ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο μαζικών πυροβολισμών – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα.

Τα πέντε θύματα δέχτηκαν πυρά που αναφέρθηκαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, και δύο γυναίκες πέθαναν αργότερα στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα του Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μπέρμιγχαμ. Οι Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες τραυματισμού των τριών ατόμων.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο νοσοκομείο UAB, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Το αστυνομικό τμήμα της UAB διερευνά το περιστατικό.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένα SUV σταμάτησε έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλαμπάμα και όσοι βρίσκονταν μέσα ζητούσαν περίθαλψη από τους πυροβολισμούς στο νυχτερινό κέντρο.

Εκείνη τη στιγμή, ένα άλλο αυτοκίνητο σταμάτησε πίσω από το SUV και οι άγνωστοι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, άρχισαν να πυροβολούν. Από τα πυρά, έσπασε το παράθυρο ενός δωματίου του νοσοκομείου και προκλήθηκαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί ερευνώνται ως «διπλή ανθρωποκτονία». Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι δράστες αναζητώνται.