ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Eχει αναλάβει… κατασκευαστική δραστηριότητα και στη διαγραμματική ανάλυση

Σημαντικό  βάρος από τον  στρατηγικό της  σχεδιασμό έχει ρίξει η Intrakat πάνω στο μεγάλο έργο των υποδομών κάλυψης  δικτύων  οπτικών ινών υπερυψηλής ευρυζωνικότητας UFBB προϋπολογισμού 870 εκατ. ευρώ. Στον εν λόγω διαγωνισμό συμμετέχουν βέβαια άλλοι 8 όμιλοι:

  • ΟΤΕ, Wind Hellas, Vodafone Ελλάδος, ΑΒΑΞ, ΔΕΗ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, METKA EGN LTD και Grid Telecom αλλά λόγω των επτά χωρισμένων περιοχών οι τελικοί ανάδοχοι μπορεί να είναι από τρεις έως επτά. Οι δεσμευτικές προσφορές αναμένεται να κατατεθούν έως τέλη του έτους στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενώ το κατασκευαστικό στάδιο θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Κατασκευαστική δραστηριότητα έχει αναλάβει ο όμιλος και στη διαγραμματική ανάλυση καθώς προσπαθεί να τελειώσει το μακροπρόθεσμο ανάποδο  σχηματισμό Head and Shoulders, όπου έχει ως βάση λήξης τα 2,15 ευρώ. Προς το παρόν η μετοχή προσπαθεί να κάνει ένα ισχυρό σκαλοπάτι στήριξης μεταξύ των 1,37 με 1,20 ευρώ.

  • Έγκριση καλής πορείας θα λάβει η μετοχή με την ανοδική τμήση της περιοχής των 1,54 ευρώ. Να σημειωθεί για τους διαγραμματικούς στατιστικούς τύπους ότι εάν όντως επιτευχθεί ανοδική διάτρηση των 2,15 ευρώ ο στόχος του σχηματισμού εντοπίζεται μακροπρόθεσμα στα …4,80 ευρώ. Αρκετά ψηλά και αρκετά μακριά.

πιν

APOSTOLOS [email protected]