In & Out από τον κόσμο του Χ.Α και των Αγορών (23.9.2020) Part 3

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ, έπρεπε να τα είχαν γράψει στους αναγνώστες τους το πρωϊ της 18ης Σεπτεμβρίου και όχι κατόπιν εορτής πέντε ημέρες αργότερα. Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πρέπει να προφυλάσσεται από τους συμβούλους της έγκαιρα. Αντιλαμβανόμεθα, ότι έχει παραλάβει ένα χάος και ότι θα πρέπει να περάσει πολύ καιρός για να επιστρέψουν οι ρυθμοί σε ένα, έστω, ανεκτό επίπεδο ομαλότητας. Όμως ευθύνες υπάρχουν και θα πρέπει να τις αναζητήσει.

MIG: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗ «VIVARTIA»


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Τέταρτη μέρα απωλειών σήμερα στο ελληνικό χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να κλείνει στις 622,34 μονάδες με πτώση 0,37%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε σε 44,90 εκατ. ευρώ, με πακέτα αξίας 6,14 εκατ. ευρώ. Με την σχέση ανοδικών/καθοδικών μετοχών να διαμορφώνεται στο 1 προς 2.

Μεγαλύτερη άνοδος / Μεγαλύτερη πτώση


 • Η ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ στα 5,2000 ευρώ και η κίνηση έγινε προς το τέλος 


 • Η ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


 • ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΣΜΙΚΟΥ φίλου του μ/μ και φανατικού ΝΔ:
MIG: Άλλη μια χαριστική βολή στους μικροεπενδυτές και στην νέα απαξίωση που εισέρχεται το χρηματιστήριο μετά και από αυτή την εξαΰλωση!
 • Τα αρμόδια όργανα καλά; όλοι στις καρέκλες τους;
 • Η ΕΧΑΕ κανένα road show καινούργιο;
 • Για γέλια η όλη κατάσταση…
 • Ελληνικό χρηματιστήριο, η ντροπή όλων των Αγορών του κόσμου!

ΛΑΒΑΜΕ αρκετές δεκάδες μηνυμάτων. Αυτό που δημοσιεύσαμε είναι το πλέον ευπρεπές, ή για να ακριβολογούμε, το μοναδικό!


ΜΟΤΟΡ ΟΙL: Αρκετές φορές οι χάρακες δεν βοηθούν. Αν και ποτέ δεν πέφτουν έξω για τον γνωστό λόγο. 19 ευρώ δίνουν τιμή στόχο οι αναλυτές της Euroxx – 14 ευρώ και 17 ευρώ κάποιοι άλλοι. Δεν πάνε όμως καλά τα πράγματα. ΘΑ γυρίσει ανοδικά ΠΑΝΤΩΣ  – ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.


 • Title  Equity Analyst
 • Dates Employed May 2008 – Present
 • Employment Duration 12 yrs 5 mos
 • Title Research Assistant
 • Dates EmployedJul 2006 – May 2008
 • Employment Duration1 yr 11 mos


ΦΟΥΡΛΗΣ: Χοντρό άδειασμα ήταν τελικά, φάνηκε και στο ταμπλό.

 1. ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ: 1,3
 2. ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 220 εκατ. ευρώ
 3. ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: 171 εκατ.ευρώ
 4. ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ: 202,8 εκατ.
 5. P/e : ΑΡΝΗΤΙΚΟ
 6. Ev/Ebitda: 13 (εκτιμώμενο)
 7. Νetdebt/Ebitda: 6,7 (εκτιμώμενο)
 8. P/Bv: 1,18


ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΩΝ – δεν έχει σημασία ποιοί τα έγραψαν, αλλά το περιεχόμενον τους)

Γ.Π (ΕΚΗΒΟΛΟΣ – ΜΙΧ. ΓΕΛ): Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό χρηματιστήριο κατά την δική μου άποψη σίγουρα δεν είναι ο γείτονας και παίρνω αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν τον Κεκρωπα που από το 1988 δεν έχουμε τελεσίδικη απόφαση μιλάμε για 32 ολόκληρα χρόνια μετά θα αναφέρω το μετρό Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε την τριετία 1986-1989, επί δημαρχίας Σωτήρα Κούβελα και το αποτέλεσμα το γνωρίζετε έχουν περάσει 34 χρόνια και ακόμα το παλεύουνε.

 • Για να αλλάξει όλο αυτό χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, κοινωνική ειρήνη, απλή και σαφής νομοθεσία, σταθερό φορολογικό περιβάλλον, χαμηλοί ανταποδοτικοί φόροι, ελευθερία στην αγορά εργασίας, καθορισμένες χρήσεις γης, γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, αποτελεσματικός δημόσιος τομέας, υγιείς τράπεζες, σύγχρονα δίκτυα.

Πρέπει να υπογράφει το κράτος μια σύμβαση και μετά να μην σου προκύπτουν από τη μια το ΚΑΣ που θα βγάλει την έκταση αρχαιολογικό χώρο και από την άλλη κάτι ξέμπαρκοι οικολόγοι που θα προσφύγουν στο ΣτΕ και θα μπλοκάρουν μια επένδυση 70.000 θέσεων εργασίας.

 • Είναι να ξεκινάς μια επιχείρηση και να μπορείς να κάνεις ένα αξιόπιστο πλάνο χωρίς να φοβάσαι ότι ένας ή εκατό καινούργιοι νόμοι θα τα τινάξουν όλα στον αέρα.
 • Είναι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χωρίς το καθιερωμένο ραντεβού με τους “αγωνιστές” του ΠΑΜΕ, που θα σου απαγορεύσουν την είσοδο ή του Ρουβίκωνα που θα μπουκάρουν να τα κάνουν όλα γυαλιά-καρφιά.
 • Οταν γίνουν όλα τα παραπάνω θα γίνουμε και εμείς ένας επενδυτικός παράδεισος.

B.W: Η πολιτική σταθερότητα πλέον δεν αρκεί για να μας διορθώσει. Είχαμε 40 χρόνια πολιτική σταθερότητα, είχαμε και πρόσβαση σε φθηνό χρήμα από κάποιο σημείο και μετά και τι πετύχαμε; Να είμαστε εδώ που είμαστε.

 • Για να διορθωθούμε χρειάζεται πλέον ένα καταστροφικό σοκ. Θα μου πείτε, περισσότερο από 10 χρόνια Μνημόνια;

Το κακό με τα Μνημόνια ήταν ότι δεν εξάλειψαν τις αιτίες του προβλήματος, αλλά δυσχέραναν τις πιθανές λύσεις.

 • Μαζική μετανάστευση μορφωμένων και εργατικών νέων, καταστροφή του Ιδιωτικού τομέα, απομάκρυνση επενδύσεων. Και το Δημόσιο αλώβητο.

Next century η ανάκαμψη, δυο τρεις γενιές ακόμα το χάσανε το τρένο.


ΧΡΕIAΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ – Elliot61

 • Όταν πέφτει μια μιγα στον καφέ…..

1. Άγγλος Πετάει την κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια.

2. Αμερικανός Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του.

3. Κινέζος Τρώει το έντομο και πετάει τον καφέ.

4. Παλαιστίνιος Πίνει τον καφέ μαζί με το έντομο.

5. Σκοτσέζος Πιάνει το έντομο και το σφίγγει φωνάζοντας «φτύσε τον καφέ ρε»!

6. Ισραηλινός – Πουλάει τον καφέ στον Αμερικάνο και το έντομο στον Κινέζο. – Διαμαρτύρεται ότι η προσωπική του ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο. – Φωνάζει ότι οι Παλαιστίνιοι του ρίχνουν έντομα στον καφέ. – Κατηγορεί ότι οι Χεζμπολάχ, η Συρία και το Ιράν βρίσκονται πίσω από επιθέσεις με όπλα μαζικών εντόμων. – Συσχετίζει αυτή την ποταπή επίθεση με την Παλαιστινιακή τρομοκρατία, με καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τον αντισημιτισμό, το ολοκαύτωμα, τη διασπορά, την έξοδο. – Ζητά δάνειο ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων με 100ετή περίοδο αποπληρωμής από τους Αμερικάνους για την αγορά καινούριας κούπας καφέ. – Απαιτεί εφ” όρου ζωής δωρεάν καφέ από την καφετέρια ως αποζημίωση.

7. Έλληνας Κατεβάζει μπινελίκια στην γυναίκα του και πάει στη μάνα του να πιει ένα καφέ της προκοπής.


extradeN:

 • Κραχ στην Αμερικη
 • Πολεμος με Τουρκια
 • Lockdown
 • Εκλογες
 • 4ο μνημονιο
 • Οι… μαλακιο@λες που κανουν rotation ανά διαστήματα
 • Σαν καποιος να τις εχει ετοιμες στο συρταρι
 • και να τις αμολαει οποτε θελει, προκειμενου να υπαρχει “λογος” που δεν ανεβαινει
 • ΤΟ ΘΕΜΑ ομως ειναι οτι το ΕΛ.ΜΠΟΥ. τις “ακουει” και ειναι καθηλωμενο εδω και καιρο στις 600 και κατι μοναδες.

_____________________________

In & Out από τον κόσμο του Χ.Α και των Αγορών (23.9.2020) Part 2

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, κάποια στιγμή το ταμπλό να της μοιάσει σε γλυκύτητα! 


ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ και αγοράζουν… τούβλα τα τούβλα, πως να σηκώσει ανάστημα το Χ.Α; Εμείς φυσικά, δεν ασχολούμεθα με το τι κάνει το άσχετο πόπολο που δεν ξέρει τι εστί πραγματικό Χ.Α.

ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ και τον καιρό που φοβόντουσαν κούρεμα καταθέσεων, όταν ξεπουλούσαν τα πάντα όλα (ΟΤΕ στα 1,5000, ΜΥΤΙΛ στα 0,6000 ευρώ, ΣΑΡΑΝΤΗ στο μισό ευρώ, ΚΟΥΕΣ στα 50 σεντς, ΤΕΝΕΡΓ στα 70 σεντς, ΓΕΚΤΕΡΝΑ στο μισό ευρώ και πάει λέγοντας), για να τα βγάλουν στο εξωτερικό και να τα σώσουν οι πανάσχετοι. Μυρωδιάδες και δεν αλλάζουν αυτά τα συμπλέγματα.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ τώρα: ΚΑΛΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ και πάντα θα έχει ο ΟΙΚΟΣ του Χ.Α να μας ανταμείψει.  ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, Θεού θέλοντος.


Και ένας φίλος μου, με έκανε να ανατριχιάσω μόλις μου θύμισε το εξής:
 • Με ρώτησε : « Εχει ανέβει ποτέ το ελληνικό χρηματοστήριο με δεξιά κυβέρνηση»; Τι να του πω; Πικρή αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: Η αγορά παρόλη την διάσπαση της μεγάλης συσσώρευσης από τον Μάιο με μόλις 2 συνεδριάσεις κατάγραψε και πάλι τιμές χαμηλών δοκιμάζοντας βιαστικά το στοπ τόσο σε ημερήσιο όσο και σε εβδομάδα (623)

Μία κατοχύρωση του επιπέδου μπορεί να δώσει και πάλι κίνηση προς το 600 σε πρώτη φάση χαλώντας την όποια προσπάθεια του τελευταίου διαστήματος. Tόσο το εβδομαδιαίο όσο και το μηνιαίο γράφημα δείχνουν καλύτερα την κατάσταση που βιώνουμε σε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Ουσιαστικά έχουμε μία αγορά πολλών ταχυτήτων μιας και υπάρχουν αρκετές μετοχές που έχουν πολύ καλή εικόνα μεσοπρόθεσμα σε σχέση με τους δείκτες.

Είναι δεδομένο ότι ο τραπεζικός έχει διαστρεβλώσει την εικόνα στην αγορά και μέχρι να λύσει τα θέματα του το φαινόμενο θα συνεχιστεί. Από την άλλη έχουμε και τίτλους που έχουν επηρεαστεί σημαντικά μεσοπρόθεσμα δείχνοντας σημαντική αδυναμία στην αντίδραση όπως παράδειγμα ΕΛΠΕ ΜΟΗ ΤΙΤΑΝΑΣ κ.α.

 • ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ υπάρχουν τίτλοι που είναι ξεκάθαρα ανοδικοί.

Αν δει κάποιος το μηνιαίο γράφημα θα καταλάβει ότι η αγορά τα τελευταία 8 χρόνια έχει δοκιμάσει για διαφορετικούς λόγους την ζώνη του 420-480.

 • Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι τίτλοι έχουν βρεθεί στα χαμηλά τους. Ποιος δεν θυμάται το 1,5 ευρώ του ΟΤΕ και της ΔΕΗ το 2012 ή τον ΜΥΤΙΛ στα 0,80 και πόσες άλλες μετοχές.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει σημαντικά δεδομένα στην οικονομία. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει απομακρυνθεί ο φόβος μίας άτακτης χρεωκοπίας ενώ τα κόστη δανεισμού σε σχέση με το 2012 ή το 2015 έχουν πέσει στο ναδίρ.

 • Αν κάποιος δει μόνο αυτά τα δύο δεδομένα θα καταλάβει πως ο ΓΔ δεν αντικατοπτρίζει τις τιμές στο σύνολο της αγοράς.

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα πέρασε και περνάει από τις δυσκολότερες 10ετίες στην ιστορία της και έχει μείνει όρθια. Το covid ήταν ακόμα ένα κτύπημα μέσα στο μακρύ χρονικά πρόβλημα που επηρέασε την οικονομία σημαντικά.

 • Παρόλα αυτά βλέπουμε πως μέσα στον χρόνο υπάρχουν εταιρίες που μεγαλώνουν και άλλες εταιρίες που μικραίνουν ή και κλείνουν. Αυτό μας δείχνει ότι πρωτίστως πρέπει να επιλέγουμε σωστές εταιρίες και μετά να βλέπουμε την αγορά.

ΜΙΓ: ΤΡΑΓΙΚΗ και απαράδεκτη ταυτόχρονα

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Προσπαθούν να φοβίζουν με φράγματα, μη τυχόν και βγουν πωλήσεις χαμηλότερα. Δύσκολα να τους κάνει το χατίρι πάντως η μετοχή.

ΦΟΥΡΛΗΣ: Κάτω και σήμερα, να δούμε πότε θα σταματήσει η κατηφόρα που έχει πάρει.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Το πρόβλημα το έχουν όσοι αγόραζαν στα υψηλά των 1,5000 ευρώ. Οταν μία μετοχή και μάλιστα από τις μεγάλες καταγράφει άνοδο σχεδόν 60% σε διάστημα 2-3 ημερών δεν την κυνηγάς στα υψηλά της. Μας αρέσει η συμπεριφορά της.

ΔΤΡ: Ενας δείκτης που από τις 1,6 εκατομμύριο μονάδες του διαπραγματεύεται στις 300 μονάδες! Καλύτερα, να μην σχολιάσουμε…


ΜΟΗ – EUROXX: Μείωση τιμής στόχου από τα 29,00 στα 19,00 ευρώ.

 • Και στα 14,00 να πάει, ευχαριστημένοι θα είναι όσοι αγοράσουν στα τρέχοντα επίπεδα. Λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω, δεν έχει σημασία.


_________________________________

In & Out από τον κόσμο του Χ.Α και των Αγορών (23.9.2020) Part 1

Εδώ που τα λέμε και για να είμαστε δίκαιοι για τα χάλια της αγοράς φταίνε και οι επενδυτές της [στη μεγάλη πλειοψηφίας τους] με την τακτική που ακολουθούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι τίποτα μικρά παιδάκια, ούτε μπορούν να επικαλούνται άγνοια. Απλά, είναι τραγικοί σε σκέψη και τακτική.

ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Πάρε νάχεις σήμερα στο ξεκίνημα, με την μετοχή να πιέζεται μέχρι το -14,34% στα 2,1800 ευρώ με 45 χιλ. τμχ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ. Είχε κυκλοφορήσει ενωρίτερα η φημολογία ότι δεν είχε γίνει!!! Και μάλιστα από χρηματιστηριακά γραφεία. Εξ ου και ο πανικός. Εκτιμούμε, ότι ούτε καν προχώρησαν στην ουσία της υπόθεσης. Δεν αλλάζει δηλ. η απόφαση με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται στις προσεχείς εβδομάδες.

ΚΕΚΡΟΠΑΣ(Ι): Στα 2,5000 ευρώ τώρα και -2% με 100 χιλ. τμχ (μ.ο. 2,3850 ευρώ)

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Το πλέον φτηνό και υποσχόμενο χαρτί του ελληνικού χρηματιστηρίου κατά την ταπεινή μας άποψη έχει υποχωρήσει στη γνωστή γωνίτσα του στα πέριξ των 0,6000 ευρώ. Μπορεί να έχει τα γνωστά κουσούρια της, αλλά το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και μείς κοιτάζουμε το μέλλον.

 • Να μην τα ξαναγράφουμε, book value 3,2000 και λοιπά και λοιπά. Το να την ξεπερνά ο Κέκροπας σε αποτίμηση ξεπερνά πάντως την δική μας φαντασία… Κια όχι μόνον αυτός , αλλά αρκετές εταιρειούλες και όμιλοι που δεν φτάνουν το μικρό της δακτυλάκι.

LAMDA DEVELOPMENT – 6MHNO

 • Τον πλήρη έλεγχο της Μαρίνας Φλοίσβου αποκτά η Lamda Development

 • ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: 996 εκατ. ευρώ
 • ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ: 5,6300 ευρώ
 • ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ: 1,05 δισ. ευρώ
 • ΣΧΕΣΗ P/BV: 0,95
 • ΒΟΟΚ VALUE: 5,9400 ευρώ.
 • P/E 2020: –
 • EV/EBITDA 2020:  (εκτιμώμενο)
 • ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 618 εκατ. ευρώ
 • ΤΑΜΕΙΑ: 631 εκατ. ευρώ
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: -13 εκατ. ευρώ
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ: Ανύπαρκτος
 • ΝΕΤDEBT/EBITDA: –


ΔΡΟΜΕΑΣ -ΕΞΑΜΗΝΟ

ΔΡΟΜΕΑΣ S.A. | Έπιπλα Γραφείου | Καθίσματα Γραφείου | Καρέκλες Γραφείου | Ηχοαπορροφητικά Συστήματα | Διαχωριστικά | Αξεσουάρ Γραφείου | Καναπέδες | Ξενοδοχειακά Έπιπλα | Ροτόντες | Τράπεζες Συνεδριάσεων

 • ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: 12,22 εκατ.
 • ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ: 0,3520 ευρώ
 • ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ – ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ: 26,74 εκατ. ευρώ
 • ΣΧΕΣΗ P/BV: 0,46
 • ΒΟΟΚ VALUE: 0,7700 ευρώ
 • FAIR VALUE για το… 2020 (δική μας, ταπεινή εκτίμηση: 0,4500 ευρώ)
 • P/E 2020: 15 (εκτιμώμενο)
 • EV/EBITDA 2020: 12 (εκτιμώμενο)
 • ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 26,6 εκατ. ευρώ
 • ΤΑΜΕΙΑ: 2 εκατ. ευρώ
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 24,6
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ: 0,92
 • ΝΕΤDEBT/EBITDA: 8 με 9 (εκτιμώμενο)
 • Υπόλοιπο ανεκτέλεστο 45 εκατ. ευρώ


MHNYMA- ΦΟΥΡΛΗΣ – ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχετε απόλυτα δίκηο, αλλά τι άλλο να κάνουμε; Τόσες φορές έχουμε γράψει για τα ΜΠΛΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ που (υπο)στηρίζονται από τους ΟΙΚΟΥΣ με συνεχείας αναμάσημα εκθέσεων και αναλύσεων απόλυτα παραπειστικών και κατά το δοκούν. Και κατά ένα περίεργο τρόπο αγνoούνται τα καλά έως πολύ καλά χαρτιά των FTSE25 και MIDCAP.

FOURLIS – απάντηση: Ο μ/μ είχε γράψει για κακό 6μηνο και τα αρνητικά μηνύματα που αυτό έστελνε… Ο Ειδικός Συνεργάτης μπορεί να γράφει ελεύθερα τις απόψεις του, εμείς δεν κάνουμε λογοκρισία. Τονίζουμε πάντως ότι μπορεί και να μην συμφωνούμε με τα γραφόμενα του. Δεν υποχρέωσε όμως κανένα να αγοράσει με το ζόρι μετοχές του ΦΡΛΚ. Ούτε επειδή έγραψε κάτι ο οιοσδήποτε, πρέπει σώνει ντε και καλά η μτχ να “πετάξει”. Αλίμονο. Και δεν κρίνεται κανείς με το…καλημέρα. Το μέλλον πάντα σε δικαιώνει ή σε διαψεύδει. Και όταν λέμε μέλλον, να υπολογίζεται τουλάχιστον 12ΜΗΝΟ.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Αντε πιάστε τα τώρα, εσείς οι αρνητικοί σχολιαστές τους. Κακό πράγμα η εμπάθεια.