Ηλεκτρονικές συναλλαγές, γρήγορα και με ασφάλεια, από την Εθνική Τράπεζα

Οι υπηρεσίες i-bank Internet και Mobile Banking κερδίζουν έδαφος στις καθημερινές συναλλαγές

Οι καθημερινές συναλλαγές, ούτως ή άλλως μπορούσαν να γίνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του υπολογιστή ή του κινητού μας. Και με τις συστάσεις για μειωμένες επαφές, οι ανάγκες για τις ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες έχουν γίνει μεγαλύτερες.

Το i-bank Internet & Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες που εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών, σε ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον για τον χρήστη: από την ενημέρωση για το υπόλοιπο του λογαριασμού μας και τη μεταφορά χρημάτων, έως το άνοιγμα του πρώτου λογαριασμού και την απόκτηση κάρτας και κωδικών για πρόσβαση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι υπηρεσίες Internet & Mobile Banking:

* Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση: καθημερινές συναλλαγές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

* Ευελιξία και έλεγχο: πρόσβαση σε ενημέρωση, συναλλαγές και διαχείριση τραπεζικών προϊόντων 24 ώρες το 24ωρο, από οποιοδήποτε σημείο

* Οικονομία με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις

* Ασφάλεια και αξιοπιστία: διασφάλιση συναλλαγών με τις πιο προηγμένες μεθόδους

* Επιβράβευση με επιπλέον πόντους από το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας.

Τι μπορούμε να κάνουμε από τον υπολογιστή και το κινητό:

* Πληρωμές λογαριασμών (π.χ. ρεύμα, νερό, κινητό, ασφάλεια)

* Μεταφορά χρημάτων, σε δικούς μας λογαριασμούς ή τρίτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (όπως για παράδειγμα πληρωμή ενοικίου, αποστολή χρημάτων σε τράπεζα του εξωτερικού, μεταφορά χρημάτων από τον έναν λογαριασμό μας στον άλλο)

* Ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμού (ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ενημερωθούμε για το υπόλοιπο του λογαριασμού, την καταβολή της σύνταξης και κάθε άλλη κίνηση του λογαριασμού).

Πληρωμή της πιστωτικής κάρτας γρήγορα και απλά

Η πληρωμή της πιστωτικής μας κάρτα γίνεται γρήγορα και εύκολα με το Internet Banking, της Εθνικής Τράπεζας.

Τα βήματα είναι απλά:

-Μπαίνουμε στο nbg.gr και πατάμε το κουμπί “Internet Banking – Είσοδος για Ιδιώτες” για να ανοίξει η σελίδα εισόδου της υπηρεσίας.

-Πληκτρολογούμε τους κωδικούς πρόσβασης και μεταφερόμαστε στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

-Από την αρχική οθόνη της υπηρεσίας, στην ενότητα “Κάρτες”, διαλέγουμε την πιστωτική κάρτα που θέλουμε να πληρώσουμε και πατάμε “Πληρωμή τώρα” στο κάτω αριστερά μέρος του πλαισίου, για να ανοίξει η οθόνη πληρωμής.

-Επιλέγουμε τον λογαριασμό από τον οποίο θα γίνει η πληρωμή και συμπληρώνουμε το ποσό της πληρωμής.

-Πατώντας “Συνέχεια” ανοίγει η οθόνη επιβεβαίωσης της πληρωμής.

-Αφού βεβαιωθούμε ότι είναι όλα σωστά, πατάμε “Επιβεβαίωση” και η πληρωμή μόλις έγινε!

-Αν θέλουμε αντίγραφο της πληρωμής, επιλέγουμε “προβολή PDF” και μπορούμε να το αποθηκεύσουμε ή να το εκτυπώσουμε.

Δείτε κι άλλα παραδείγματα συναλλαγών μέσω του i-bank Internet Banking:

Επιπλέον δυνατότητες με τις υπηρεσίες i-bank

– Ηλεκτρονική εγγραφή στο i-bank: Κατέβασε τώρα την εφαρμογή NBG Mobile Banking και απόκτησε μέσα σε λίγα λεπτά κωδικούς i-bank για πρόσβαση στο Internet & Mobile Banking, χωρίς επίσκεψη στο Κατάστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι κάτοχος χρεωστικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας.

– Άνοιγμα πρώτου λογαριασμού: Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή NBG Mobile Banking και ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα από το κινητό σας.

– Απόκτηση κάρτας: Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για να κάνετε αγορές online, από την άνεση του σπιτιού σας, με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας. Διαλέξτε την κάρτα που χρειάζεστε, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας και παραλάβετέ την ταχυδρομικά.

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).