Ηλεία: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και για ακόμη τέσσερα αδικήματα ασκήθηκε στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία. Ο δράστης αντιμετωπίζει επίσης τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, σύμφωνα με το patrisnews.

Νωρίτερα ο δράστης έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Μάλιστα, φτάνοντας στο αστυνομικό μέγαρο Πύργου βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή της τοπικής κοινωνίας και των συγγενών του θύματος. Η ένταση που επικράτησε κατέστησε αδύνατον ο δράστης να βγει από το περιπολικό για λόγους ασφαλείας και αποχώρησε χωρίς να απολογηθεί.

Η κυνική ομολογία του δολοφόνου

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε πώς προσπάθησε να βιάσει το 11χρονο παιδί και, όταν εκείνο αντέδρασε και προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του, δεν δίστασε να αρπάξει ένα κατσαβίδι και να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα μέχρι να το δει να καταρρέει νεκρό.

Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται που πέταξε το κατσαβίδι, ενώ είπε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κλείσει το στόμα του παιδιού για να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι επιχείρησε να κάνει.