Ικαρία: Θρίλερ με την εξαφάνιση Αγγλίδας αστροφυσικού

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση 35χρονης Αγγλίδας στην Ικαρία. Σκάφος του Λιμενικού Σώματος, drone αλλά και ελικόπτερο σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ερευνώνονται όλα τα σενάρια.

Τώρα, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το σημείο που εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της μέσω του στίγματός τους, πιστεύοντας πως έτσι θα έχουν το σημείο όπου βρισκόταν.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα, αστροφυσικός στο επάγγελμα, βρισκόταν στο νησί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Το ζευγάρι είχε πάει στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου και σημερα στις 5 το απόγευμα θα αναχωρούσαν για Κύπρο μέσω Αθήνας, κάτι το οποίο επίσης ελέγχουν οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν την βρήκε και αφού της τηλεφώνησε στις 10 πμ του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κύρηκο προς Φάρο.

Ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει στην περιοχή των Φούρνων.

Ο Κύπριος σύντροφος της 35χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 στις αρχές και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής ενώ των ερευνών συνδράμει και ένα ελικόπτερο.

 

Print Friendly, PDF & Email