Ιδιοκτήτης media μπαίνει στις κατασκευές, στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γεωργιάδης και το δάνειο που περιμένει μεγάλος όμιλος

H απόφαση ιδιοκτήτη media να μπει στις κατασκευές προκάλει κραδασμούς στη διαπλοκή γράφει σήμερα το theceo.gr  στην στήλη Private Eye ενώ αποκαλύπτει το λόγο που ο Αδωνης Γεωργιάδης ζητά την προστασία της δικαιοσύνης.

Ισχυρούς κραδασμούς στον χώρο της διαπλοκής προκαλεί η απόφαση του ιδιοκτήτη ενός ισχυρού μιντιακού ομίλου να δραστηριοποιηθεί στον κατασκευαστικό τομέα και γι’ αυτό βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με ιδιοκτήτη μεσαίας τεχνικής εταιρείας προκειμένου να την εξαγοράσει και να την χρησιμοποιήσει ως όχημα.

************

Εκνευρισμό προκαλεί στο Μαξίμου η δικαιολογία που προέβαλε η ιεραρχία ότι δεν μπορεί να ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα για τον κορωνοϊό στις εκκλησίες.

Μάλιστα κορυφαίος παράγοντας του Μαξίμου ακούστηκε να λέει ότι η ιεραρχία δεν μπορεί να ελέγξει τους κληρικούς, που είναι σε ποσοστό 85% ανεμβολίαστοι, θα ελέγξει τους πιστούς, ειδικά τις μέρες των εορτών που η παρουσία τους γεμίζει τα παγκάρια;

************

Αποφασισμένος να προσφύγει στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια δηλώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για πέντε χρόνια βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας για την υπόθεση της NOVARTIS.

Προφανώς και έχει δίκαιο γιατί σε καμία πολιτισμένη χώρα του πλανήτη δεν καθυστερεί ένα πόρισμα για πέντε ολόκληρα χρόνια.

************

Μεγάλος όμιλος που συμμετέχει σε εμβληματικό project έχει αρχίσει επαφές με τρεις συστημικές τράπεζες για την εξασφάλιση δανείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραπεζίτες εξετάζουν το αίτημα, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα αποφασίσουν να εγκρίνουν το σύνολο του δανείου που αιτείται ο όμιλος.

************

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι η Μαλαισία δεν ελέγχεται από ραντάρ της UEFA που ανιχνεύει τα στημένα ματς.

Οι εταιρείες στοιχημάτων που εδρεύουν στη Μαλαισία δεν δίνουν στοιχεία σε ελεγκτικούς μηχανισμούς, γι’ αυτό είναι πρώτες στις προτιμήσεις των κακοποιών ολόκληρης της υφηλίου.