17/10 – Ολοι ίδιοι είστε: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ξεγυμνώθηκαν

Ολοι ίδιοι είστε: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ξεγυμνώθηκαν!

  • Είσαι κυβέρνηση και θεωρείς ότι ο κορωνοϊός αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Για να προστατέψεις τους πολίτες παίρνεις μέτρα που οδηγούν χιλιάδες στην ανεργία και ακόμη περισσότερους σε μείωση του εισοδήματος τους και στην ανασφάλεια.
  • Πολίτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις συμμορφώνονται και συνεργάζονται και όταν δεν το κάνουν ως κυβέρνηση τους βάζεις τσουχτερά πρόστιμα και επώδυνες ποινές που φτάνουν μέχρι και την στέρηση του δικαιώματος στην εργασία.
Όλα αποσκοπούν στην αποφυγή του συνωστισμού και των μαζικών συγκεντρώσεων.
Μαθαίνεις ότι η αντιπολίτευση θα διοργανώσει πορεία και συγκέντρωση όχι απλώς πάνω από 9 άτομα που είναι το όριο, αλλά πάνω από χιλιάδες. Και τι κάνεις; Τίποτα!!!
  • Από την στιγμή που ο βασικός σου πολιτικός σου αντίπαλος δεν πρόκειται να σου ασκήσει κριτική μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια απέναντι στην παρανομία και την ανεύθυνη κοινωνική συμπεριφορά και ας νιώσει ο απλός πολίτης ότι δεν είναι όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο.
Το κάνεις γιατί μπορείς. Γιατί είσαι ο δυνατός. Είσαι αντιπολίτευση και θεωρείς ότι ο κορωνοϊός αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Συμφωνείς με όλα τα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα της κάνεις κριτική που δεν κατάφερε να κάνει τα σχολικά τμήματα 15 μέλη.
  • Την κατηγορείς ότι δεν συντρέχει τους επαγγελματίες που πλήττονται, την κατηγορείς ότι δεν ενισχύει το σύστημα υγείας όσο θα έπρεπε. Και μετά από αυτά διοργανώνεις και υποστηρίζεις πορεία και συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων με τον πρόεδρο του κόμματος σου να πρωτοστατεί καταστρατηγώντας κάθε λέξη του νόμου αλλά και κάθε έννοια της λογικής.

Γιατί;

  • Γιατί μπορείς.
  • Γιατί ξέρεις ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σε εμποδίσει.
  • Είσαι δυνατός.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση της Ελλάδος δήλωσαν: “Δεν είναι όλοι οι πολίτες ίσοι απέναντι στον νόμο”. Οι δυνατοί έχουν άλλη μεταχείριση. Κατά τα άλλα γέμισε το timeline μου και εγώ ταυτόχρονα μίλησα για ” νίκη της δημοκρατίας ” επειδή κάποιοι που ΕΠΡΕΠΕ να είναι φυλακή θα μπουν στην φυλακή. Για λίγο.
  • Για να έχεις δημοκρατία (και όχι απλά να διαφημίζεις ότι έχεις) ξεκινάς από την εφαρμογή της ισονομίας. Διαφορετικά, θα κυνηγάς φαινόμενα τύπου Χρυσής Αυγής που θα είναι καταφύγιο παραπλανημένων, αλλά κυρίως τσαλαπατημένων από την αδικία πολιτών.
ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ

Καλλιόπη Βαρδάκα

Επικοινωνιολόγος – ειδική συνεργάτης του μ/μ


Σ.Σ: Οι συνεργάτες μας καταθέτουν τις δικές τους απόψεις- εκτιμήσεις. Ο μ/μ δεν ασκεί καμία λογοκρισία, αλλά διευκρινίζει ότι δεν αντηχούν ή συμβαδίζουν απαραίτητα με τις δικές του. Η διευκρίνηση αυτή είναι αναγκαία, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λαμβάνουμε σχόλια που δεν μας αντιστοιχούν. Η πολυφωνία άλλωστε είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας.