Η Protergia έδωσε την ενέργειά της στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, «έτρεξε» δίπλα στους χιλιάδες δρομείς του 37ο Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, φορτίζοντας με «ενέργεια» αθλητές και αθλήτριες και προσφέροντας ευχάριστες στιγμές σε όλους.

Με την ιδιότητα του επίσημου χορηγού του ΣΕΓΑΣ η Protergia οργάνωσε στο περίπτερο της στο Sponsors’ Village και τις δύο ημέρες του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δράσεις που απευθύνονταν τόσο στους συμμετέχοντες στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση, αλλά και σε όσους βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους δρομείς.

Οι πρωταθλήτριες Σοφία Ρήγα το Σάββατο 09 Νοεμβρίου και Μαρία Μπελιμπασάκη και Λίλη Αλεξούλη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, αποκάλυψαν τα «μυστικά» τους  κάνοντας προθέρμανση και δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στους αθλητές πριν την έναρξη των αγώνων.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο η Protergia, προσέφερε ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ στους αθλητές αλλά και στους επισκέπτες του Sponsors’ Village, στους οποίους έδινε και την δυνατότητα να φορτίσουν τα κινητά τηλέφωνα τους.

Μία ακόμα έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του περιπτέρου της Protergia, καθώς παίκτες των ομάδων ανδρών και γυναικών Μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν εκεί για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Επιπλέον, όσοι πέρασαν από το περίπτερο της Protergia, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μπουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα, μέσα από το virtual reality παιχνίδι #Refillyourenergy .

Και επειδή οι όμορφες στιγμές… όμορφα μοιράζονται, στο περίπτερο της Protergia υπήρχε και Photoboth, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα social media!

Εκτός όμως από τους δρομείς και τους φίλους του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η Protergia, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα,  προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 180.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον καλύπτει σε ποσοστό άνω του 10% την εγχώρια ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων με καύσιμο φυσικό αέριο και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Μάλιστα, η Protergia καινοτομεί για μία ακόμα φορά, μέσα από τα νέα της προϊόντα, με τα νέα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, 2, 3, όπου ο καταναλωτής ξέρει τι να περιμένει στον λογαριασμό του:

·         Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα

·         Χωρίς κρυφές χρεώσεις

·         Νέα υπηρεσία Genius Save4Later

·         Έλεγχος της κατανάλωσης μέσω του myprotergia app

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.protergia.gr