Η προσωπική γωνιά του μικρομέτοχου με τους φίλους αναγνώστες του (4 Μαρτίου 2021)

****

ΜΗΝΥΜΑΤΑ 

Καλημερα Billara!….
ΔΕΝ παιζεσαι βρε μπαγασα!!!!…..
 •  Αν δεν υπήρχαμε εμείς, πως θα υπήρχανε οι άλλοι;
 • Αν δεν υπήρχαν οι μικροί, πως θα υπήρχαν οι μεγάλοι;
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
(βρε Τάκαρε, αυτό μου το έστειλε ο φίλος μου ο ΟΑΚ, θα του πω ό,τι έγραψε…)
 • Υ.Γ Αυτοι που πουλανε Σπεις στα 5.20 – 5.40 σε κανα χρονακι θα κλαψουν με μαυρο δακρυ……
 • Οπως οι οπαδοι του Μυτιλ που πουλουσαν στα 6 – 7 ευρω….
 • Την καλημερα μου!
 • Καθε πρωι σε διαβαζω πριν παω στη δουλεια……Μας εγινες συνηθεια!!!
 • Από τον παλιόφιλο χαρακόβιο ΦΣΚ

μ/μ: Βρε σαν τα χιόνια, που δεν βλέπουμε ποτέ στο νησί… Τα κονόμησες χοντρά μαθαίνω και δεν μας καταδέχεσαι… χαχαχα. Από τους λίγους που τραβάνε γραμμούλες και κάτι κερδίζουν. Τάκαρε, μην χάνεσαι – πες μας κανά χαρτάκι να βγάλουμε και εμεις κάτι, μονοφαγά… Για την SPACE μέσα έπεσες, αλλά προς το παρόν δεν θέλουν να ξεφύγει το χαρτί τους…

****

Καλησπέρα κ.μικρομέτοχε 

Με αυτήν την ρημαδο-ΚΑΙΡΟΜΕΖΕ που μπλέξαμε όχι μόνον μεζέ δεν βλέπουμε αλλα ουτε καν μεζεδακι… Προκλητικός και ο μαρκετμεικαράς μας δουλεύει κανονικά και με το νομο. Σταμάτα να την διαφημίζεις, δεν αξιζει να ασχολείσαι μαζι της. με εκτιμηση Π.Δ

 • Φίλε Πέτρο, δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο – Την παρακολουθούσα τις τελευταίες ημέρες που κάποιοι την  πομπάριζαν. Κάτι έκανε, αλλά πολύ γρήγορα γύρισε την κασέτα ο market maker που όντως είναι αυτό που λέμε… Της Συμφοράς! Υπακούω στις διαταγές σας κι όταν φιλοτιμηθούν οι κύριοι και σοβαρευτούν (τιμή εισαγωγής όπως όλοι ξέρουμε …0,1900 ευρώ) εδώ θα είμαστε. Μέχρι τότε όμως… ΜΑΥΡΟ, σκέτο Κατράμι.

Και άλλος καϊρομεζεδόπληκτος:
κ.Βασίλη, αυτοί οι Αιγύπτιοι είναι σκέτες μούμιες. Δεν συνεχίζω. Αν συνέχιζα δεν θα μπορούσες να δημοσιεύσεις τα σχόλια μου, θα βρώμιζε ο τόπος. Φιλικά, Γ.Σ
 • Φίλε Γιάννη, μήνυμα ελήφθη, over.

Σ.Σ: Ελαβα 11 μηνύματα για τον Μεζέ, μερικοί με πήραν και στο… μεζέ επειδή εμφανίζομαι θετικός για το κ@@@@@@@ο όπως το αποκαλούσαν οι περισσότεροι. Ζήτησα λοιπόν από τον φιλόσοφο φίλο μου ΟΑΚ (τέρας γνώσης και εμπεριστατωμένης άποψης) να σχολιάσει το φαινόμενο) – Θα ανέβει αργότερα σε ξεχωριστό αρθρο με τιτλο: Ποιο χαρτί είναι για επενδυτές “Taliban του… όλα για όλα“.
****
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
REVOIL: Η κίνηση της μετοχής κάθε άλλο παρά έχει ολοκληρωθεί. Στην πραγματικότητα ούτε καν εχει αρχίσει. Να αναμένετε μπαράζ ανακοινώσεων λίαν προσεχώς.
ΚΑΙΡΟΜΕΖ – απαντήσεις: Ξαφνικά θα βρεθεί να γράφει νέα υψήλά στο ταμπλό (0,1440), που και πάλι θα απέχουν πολύ από την τιμή εισαγωγής του στα 0,1900 ευρώ. Ομως κατά την ταπεινή μας εκτίμηση όποιος έχει υπομονή θα ανταμειφθεί τόσο όσο δεν το φαντάζεται. Λίγα βάζουμε, λίγα χάνουμε – Λίγα βάζουμε πολλά βγάζουμε! (Αυτό ήταν η αιτία των μηνυμάτων που ελαβα, που να μην το έγραφα…)
ΚΛΜ: Μυστήρια πράγματα αυτά που συμβαίνουν στην μετοχή, την καρα-υποτιμημένη! Μόνο τα ακίνητα στην ΕΡΜΟΥ υπερκαλύπτουν την τρέχουσα κ/φση της. ΕΛΕΟΣ.
ΕΣΥΜΒ: Έχει ανέβει 100%, μην είστε άπληστοι…
ΔΕΗ: Πουλάνε (πολλοί οι κερδισμένοι, πολλά και τα κέρδη τους) για να μπαίνουν στις Τράπεζες. Ομως δεν έχει πιάσει ακόμα το… 13άρι.

 

****
ΚΙ ΑΛΛΕΣ
ΒΙΟΤΕΡ: Αγοράσατε στα χαμηλά, έχετε δώσει τα μισά (τουλάχιστον)… Βάλτε τώρα στο ντουλάπι τα υπόλοιπα και κάποια στιγμή θα τρίβετε τα μάτια σας…
 • Σλόγκαν μας: Λίγα βάζετε, λίγα χάνετε- Λίγα βάζετε, πολλά βγάζετε!! Σιγά τα 5 και 6 εκατ. κ/φση. Τι λέτε; Να μην πάρει δουλειές; Κούνια που τους κούναγε όσους τα πιστεύουν κάτι τέτοια ανέκδοτα.
ΕΚΤΕΡ – μήνυμα αναγνώστη: Την ταλαιπωρεί αυτή η υπόθεση με το ξενοδοχείο στην Πάρο. Και δεν υπάρχουν πολλά τέτοια στο νησί, άντε 2 το πολύ. Το επίμαχο σε ποιόν άραγε ανήκει και γιατί δεν στρέφεται νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη του;;;
 • Φίλε Θανάση, πάρτους τηλέφωνο και ρώτα τους. Αν σου πουν, πέστο και σε μας…
ΑΤΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ- μηνυμα: Πόσο ανίκανοι πια; Χρυσό πιάνουν στα χέρια τους και γίνεται… Αντε να μην γράψουμε την λέξη, δεν έχουμε φάει κιόλας.
 • Φίλε Γιώργο, δεν είναι λίγες οι φορές που τα θέλει ο… κ@@@@ μας. Πριν μερικούς μήνες είχα γράψει σχετικό αρθρο για το πόσο ελκυστική ήταν η μτχ στα 0,8500 ευρώ. Κάτι πήγε να κάνει, μάλιστα πέταγε όλη η αγορά και αυτή δεν έλεγε να κουνήσει. Αποτέλεσμα; Τα χάλια που βλέπουμε.

Τα μηνύματα σας στο
[email protected]