Η πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία από τη “χώρα της τουλίπας” – Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οι άνθρωποι στο επίκεντρο και οι αξίες οδηγοί σε κάθε βήμα, σε κάθε απόφαση, διατυμπανίζει εδώ και τέσσερα χρόνια η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας από τη χώρα της τουλίπας που κατέκτησε μάλιστα την τρίτη θέση ανάμεσα στις ασφαλιστικές για το 2020.

Για πρότυπο εταιρεία και πρώτη στην Ελλάδα ζητωκραύγαζε η Διοίκηση της ίδιας πολυεθνικής στην Ελλάδα το 2019.

Και η αλήθεια είναι πώς η συγκεκριμένη πολυεθνική ασφαλιστική  έχει πολλές πρωτιές και πρωτοτυπίες αλλά να που ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Είναι η πρώτη εταιρεία που η Πρόεδρος της, ο πρώην Αντιπρόεδρος/Διευθυντής Πωλήσεων και ο πρώτος Διευθυντής Υποκαταστήματος λαμβάνουν αγωγή για μη αρμόζουσες πρακτικές και συμπεριφορές θα έλεγε κάποιος από άτομα που εργάζονταν στην εταιρεία πάνω από 20 χρόνια και απολύουν άτομα που «τόλμησαν» απλά να ζήσουν σύμφωνα με τις αξίες.

Ταυτόχρονα έχει αλλάξει τρεις φορές Διοικητική ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια επειδή απλά τα στελέχη δεν συντάσσονται με τις επιθυμίες και τα προσωπικά σχέδια του αφεντικού τους. Το να έχεις άποψη χωρίς να ρωτάς, είναι μεγάλη πρωτοβουλία!

Ενδιαφέρον έχει ότι είναι εταιρία που οι υπάλληλοι φεύγουν ή τους «φεύγουν» κατά εξακολούθηση γιατί δεν αντέχουν να ζουν σύμφωνα με τις αξίες της εταιρείας.

Ενδιαφέρον έχει ότι είναι η Πρώτη εταιρία που ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο άλλα για να λύσει τα θέματα του πρέπει να κάνει παράπονα εκτός Ελλάδος.

Σίγουρα λοιπόν θα λέγαμε ότι η ασφαλιστική αυτή έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία  τέσσερα χρόνια, η ερώτηση όμως είναι σε ΤΙ?

Θα τολμούσαμε να πούμε ότι τελικά ο δρόμος για την επιτυχία ενός και μόνου ατόμου προϋποθέτει τον αφανισμό όλων των υπολοίπων.

Τα συμπεράσματα δικά σας.