Η Πίνδος και το Μέτσοβο βγάζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

ΒΗΜΑτοδότης

Η Πίνδος βγάζει Πρόεδρο…

O Πρωθυπουργός, όπως επισήμως ανακοινώθηκε, μεταβαίνει στο Μέτσοβο για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Σ.Σ μ/μ: EΔΩ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Grand Forest Metsovo

Σ.Σ μ/μ: ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ

Κατά τα φαινόμενα, τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στη Φώφη Γεννηματά ότι στο βουνό, εν προκειμένω στην Πίνδο, θα διαλογιστεί με τον εαυτό του και θα αποφασίσει για το πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εχει κορφές μπόλικες και γλυκιές κοιλάδες, όπως η Βάλια Κάλντα, που ευνοούν τόσο την απομόνωση όσο και τον διαλογισμό.

Βάλια Κάλντα: Η κοιλάδα των ονείρων

Image result for Βάλια Κάλντα

Γιατί όντως θέλει πρώτες, δεύτερες και τρίτες σκέψεις η επιλογή και η πρόταση που θα φέρει και θα καταθέσει στα τέλη του Γενάρη, όπως όλα δείχνουν.

Και το Χρηματιστήριο υπερκέρδη

Οπως και να έχει, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτογραφία) ανεβαίνει εύχαρις στα ηπειρώτικα βουνά. Το 2019 τα πήγε μια χαρά, πέτυχε όλους τους πολιτικούς στόχους του, έγινε Πρωθυπουργός, απολαμβάνει υψηλή δημοφιλία και κερδίζει ολοένα και ευμενέστερα σχόλια από την πλευρά του διεθνούς Τύπου.

Διακεκριμένα διεθνή έντυπα και μέσα ενημέρωσης εκθειάζουν τις προσπάθειές του για γρήγορη ανάκαμψη, το Χρηματιστήριο Αθηνών απεδείχθη από τα πια κερδοφόρα στον κόσμο (+48%) τη χρονιά που φεύγει, τα ελληνικά ομόλογα προσέφεραν στους κατόχους τους που τα εμπιστεύτηκαν κέρδη 30% και όλοι υπολογίζουν ότι και το 2020 θα διατηρηθούν ισχυρά τα κέρδη των ελληνικών τίτλων.

Αν την προσεχή χρονιά ελεγχθεί η ελληνοτουρκική ένταση, ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού και «τρέξουν» η αναδιάρθρωση του ιδιωτικού τομέα και η εξυγίανση των τραπεζών, η ελληνική κεφαλαιογορά θα προσφέρει μοναδικά κέρδη στους επενδυτές που την τιμούν και το 2020.

***

ΒΗΜΑτοδότης