Η περιφέρεια, της περιφέρειας, ω περιφέρεια! Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό (03 Ιουνίου 2021)

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, Ω ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
…και μην απορήσετε, όταν (και όχι εάν) δείτε τίτλο
ΤΟ LIMIT UP, ΤΟΥ LIMIT UP, Ω LIMIT UP
… Δεν απείχαμε και πολύ άλλωστε σήμερα
Πανδαισία στη σημερινή συνεδρίαση: Επειδή κατακτήσαμε την κορυφή των 900; Δεν μπορεί, αστειάκια μου κάνετε! Ξεχείλιζαν 10άρια, 12άρια μέχρι και 16άρια (και με χιλιάδες κομμάτια, όχι το ένα στη δύση και τ΄ άλλο στην ανατολή) και κάνετε χαρούλες για το 0,71;;;
 • ΔΟΜΙΚΗ: Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ της εβδομάδας (κάτι σαν τη Βίσση του ΧΑΑ δηλαδή). Καταπίνει τη μια αντίσταση μετά την άλλη, ανεφοδιάζεται και …ξανά προς τον άσσο τραβά (εμείς οι πιο παλιοί με δυο σίγμα τον γράφουμε)
ΛΑΝΑΚΑΜ: Το come come to ΛΑΝΑΚΑΜ σε πλήρη εξέλιξη. Τα δυο 8άρια έδωσαν τη θέση τους στο χθεσινό 9 plus. Κλειδωμένη από νωρίς στο limit up. Και έπεται συνέχεια
 • ΒΟΣΥΣ: Καλώς τηνε κι ας άργησε. Ξύπνησε κι αυτή, αν και βάσει μεγεθών έπρεπε να το είχε κάνει από καιρό. Κοντά στο ανώτερο όριο διαπραγμάτευσης (+9,19%)
ΚΛΜ: Λυσσαλέες προσπάθειες του πωλητή πριν παραδοθεί στην επιμονή των αγοραστών. Δείχνει να μην πέφτει αμαχητί μεν, σε έναν αγώνα που είναι χαμένος από χέρι δε. Τζάμπα του τραγουδάει ο Σάκης: Μην αντιστέκεσαι; Με απίστευτο όγκο για τα δεδομένα του (λίγο πάνω από τις 500 χιλιάδες) έκλεισε στο +11,43%
 • ΙΛΥΔΑ: Ήταν στα πιτς για αλλαγή ελαστικών λόγω θέρους από αρχές Μαϊου, βάλαμε τα καλοκαιρινά, γεμίσαμε και το ρεζερβουάρ και σπριντάρουμε τώρα (+16%). Μην ξεχνάτε και κάποιες άλλες του κλάδου που κάνουν το διάλειμμά τους. Θα χτυπήσει το κουδούνι όπου ναναι για το προσκλητήριο. Το νου σας
ΚΜΟΛ: Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε
 • ΕΛΓΕΚΑ: Από τα 0,30 που βολόδερνε τελευταία, να σου την ξαφνικά συνεπαρμένη από τη γοητεία της Κωνσταντίνας ανεβάζει τον πυρετό της κοντά στα 37 κι 7 (+14,77%)
ΓΕΚΕ: Εμ, δεν θα γίνει η δημόσια πρόταση; Θα γίνει. Γκέγκε;
 • ΑΒΑΞ: Ένα κρυφό +8%  το έκανε κι αυτός. Άνοιξε στο -7% κι έκλεισε στο +1%. Και προχθές άλλωστε είχε ανάλογες συγκινήσεις. Από το -22% στο -11%. Λέτε οι διαρροές να έγιναν από …μέσα με τον …άλφα ή βήτα τρόπο ή δεν γίνονται αυτά στο Ελλάντα;
ΜΟΗ: Μετά την …απελευθέρωση των ιδίων συνέχισε την έντονη ανοδική της κίνηση και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (+6,2% στα 14,87)
 • ΝΗΜΑΤΑ: Τα φρέσκα εξαιρετικά θετικά νέα για τον από την πανδημία πληγέντα κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας θα τα διαβάσατε υποθέτουμε. Κανονίστε την πορεία σας
0 και κάτι ή 0 παρά κάτι: Με άλλα λόγια …ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, με την αδρεναλίνη στα τάρταρα. Ενδεικτικά:  ΓΔ  +0,71%, ΑΛΦΑ 0%,  ΠΕΙΡ +0,13%,  ΔΕΗ -0,44%. Κάθε μορφής συγκρίσεις με τα προηγούμενα, νομίζω περιττεύουν.
 • Κι επειδή τα πάντα ρει, μην ξεχνάτε να κατοχυρώνετε τα κέρδη σας. Η απληστία είναι κακός, κάκιστος σύμβουλος
And last but not least: 50 χρόνια από τον τελικό του Wembley, την μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας ever στα ποδοσφαιρικά χρονικά.
 • Αυτό το τελευταίο, ελπίζω να μην το φάει η λογοκρισία 

Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

 • Σήμερα στο… Παρατηρητήριο ο Ζ.Κ
 • ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, για να μην… ξεφεύγουμε:
Related image
Υπάρχουν (3) ειδών «χρηματιστηριακοί προφήτες»:
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν…
 • Αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν…
 • Και αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, αλλά πληρώνονται αδρά για να προσποιούνται ότι γνωρίζουν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

 • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

 • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.