Η Ντόρα στηρίζει Τσίπρα για τα Ίμια

Η  Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ένθερμα τον Αλέξη Τσίπρα  καθώς όπως φαίνεται γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μέσα στη ΝΔ ότι τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για εσωτερική κατανάλωση.

Σε αντίθεση λοιπόν με τους «εθνικιστές της ΝΔ , που καθημερινά  κάνουν μαθήματα εθνικοφροσύνης  και επιπλήττουν την κυβέρνηση για την στάση που κρατά στην κρίση με την Τουρκία  η πρώην υπουργός Εξωτερικών βγήκε και τάχθηκε καθαρά και χωρίς αστερίσκους με την εθνική γραμμή.

«Η Ελλάδα είναι ισχυρή στον τομέα του διεθνούς δικαίου. Είναι απολύτως βέβαιο ότι τα Ίμια είναι κατοχυρωμένα στην Ελλάδα με τρεις διαφορετικές συμβάσεις, τα επιχειρήματα μας είναι ισχυρά. Αυτό που έχει σημασία είναι το μήνυμα που ορθώς εξέπεμψε ο Πρωθυπουργός να το μεταδίδουν όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, που μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, και πρόσθεσε:

«Ούτε γκριζάρεται το Αιγαίο και αυτά που λέγονται από ανεύθυνους βουλευτές, καλό είναι να σκέφτονται πριν τι λένε. Τα θέματα αυτά είναι δύσκολα και δεν σηκώνουν κουβέντες του στυλ γκριζάρουν το Αιγαίο. Δεν το γκριζάρουν το Αιγαίο, δεν μπορούν να το γκριζάρουν, το Αιγαίο είναι σαφές σε ποιον ανήκουν οι βραχονησίδες».

Λέτε να εφτασε η ώρα για την οποία μιλούν αρκετοί; Ποια ώρα ; Αυτή που η Ντόρα Μπακογιάννη θα πάρει την εκδίκηση της τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια του αδελφού της…. Ιδωμεν….

Πηγή: eretikos.gr
Print Friendly, PDF & Email