Η νέα εφαρμογή του AUTODOC

Έχετε ένα αυτοκίνητο του οποίου η εγγύηση έληξε;

Προτιμάτε να κάνετε όλες τις επισκευές μόνοι σας;

Η AUTODOC, σας παρουσιάζει με υπερηφάνεια το καινούριο της προϊόν – το AUTODOC CLUB. Πρόκειται για μια εφαρμογή, η οποία θα σας προσφέρει βοήθεια για να κάνετε μόνοι σας τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Τα βασικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης εφαρμογής για κινητές συσκευές, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί στο tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο, είναι τα εγχειρίδια από επαγγελματίες σε μορφή PDF και τα βίντεο με αναλυτικές οδηγίες. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας θα γίνει πανεύκολη. 

Ακόμη, η εφαρμογή περιλαμβάνει και χρήσιμες επιλογές, όπως:

Ημερολόγιο συντήρησης οχήματος. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να αναλύσετε τις πληροφορίες σχετικά με τις επισκευές του οχήματός σας: ημερομηνίες, ανταλλακτικά και μονάδες, αλλά και τα καταστήματα τα οποία έχετε επισκεφθεί.

Ιστορικό αλλαγής λαδιών. Δεν θα υπάρχει πια ανάγκη να θυμάστε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Παράλληλα, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν θα απαιτείται η αλλαγή των λαδιών.

Πρόγραμμα αντικατάστασης τμημάτων. Με βάση τα διανυθέντα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας, οι ειδικοί του AUTODOC θα σας ενημερώνουν σχετικά με την επόμενη αντικατάσταση. Να θυμάστε να ενημερώνετε τα δεδομένα σχετικά με τα διανυθέντα χιλιόμετρά σας.

Έξοδα σε καύσιμα. Η συγκεκριμένη ενότητα θα παρακολουθεί τόσο την κατανάλωση, όσο και τα έξοδά σας.

Προσωπικές σημειώσεις και έγγραφα οχήματος. Εδώ, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε πρόσθετα δεδομένα σχετικά με το όχημά σας, όπως διάφορες φωτογραφίες και έγγραφα, διατηρώντας οτιδήποτε είναι σημαντικό σε ένα μέρος.

Αγαπημένα. Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε τα εγχειρίδια και τα βίντεο που σας ενδιαφέρουν, για να μην τα χάσετε.

Επίσης, εγκαθιστώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην επαγγελματική υποστήριξη των ειδικών του AUTODOC και θα κάνετε οικονομία χρημάτων από τις επισκέψεις σας σε συνεργεία. Έτσι, τόσο η επισκευή, όσο και η συντήρηση, θα γίνεται εύκολα και με κέρδος. Το AUTODOC Club θα είναι σύντομα κοντά σας, οπότε εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνεται οι πρώτοι που θα μάθετε ότι είναι έτοιμο.