Η νέα δυνατότητα αγοράς Crypto με Fiat εντός εφαρμογής Πορτοφολιού Coinbase

Η νέα δυνατότητα αγοράς Crypto με Fiat εντός εφαρμογής Πορτοφολιού Coinbase

Η ανταλλαγή  κρυπτονομισμάτων Coinbase  αποκάλυψε την νέα δυνατότητα εντός της εφαρμογής του πορτοφολιού όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα απευθείας χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα.

  • Αρχικά, δεν θα μπορούν όλοι οι χρήστες του Coinbase Wallet να έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα. Η δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων εντός της εφαρμογής τους θα διατεθεί για πρώτη φορά σε συσκευές Android στις ΗΠΑ, με υποστήριξη IOS, και η επέκταση της υπηρεσίας σε άλλες συσκευές προβλέπεται να ακολουθήσει στο εγγύς μέλλον.

Με την εξάλειψη της ανάγκης πλοήγησης σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για τη χρηματοδότηση πληρωμών, η εταιρεία αναμένει αυξημένη αξία για τους χρήστες, ειδικά για νέους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το χώρο.

  • Στην πράξη, η αγορά κρυπτονομισμάτων από ένα χρηματιστήριο και μετά η μη αυτόματη μεταφορά τους στις εφαρμογές πορτοφολιού των χρηστών είναι χρονοβόρα και αδύναμη.

Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν ένα υψηλό τέλος για τη μεταφορά χρημάτων από το χρηματιστήριο στο πορτοφόλι τους ξανά. Έχοντας μια λύση all-in-one λύνει τα χέρια στους χρήστες του Coinbase και δίνει στο πορτοφόλι κάτι πολύ περισσότερο από την αποθήκευση της αξίας.

  • Περισσότερη υποστήριξη για εφαρμογές DeFi

«Αυτό δημιούργησε μια μακρά και περίπλοκη εμπειρία επιβίβασης για νέους χρήστες του πορτοφολιού που είναι ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουν με το ανοιχτό χρηματοοικονομικό σύστημα.

  • Με τη σημερινή κυκλοφορία, είτε θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα dapp, να στείλετε κρυπτογράφηση σε φίλους ή απλά να αποθηκεύσετε τη δική σας κρυπτογράφηση, το να ξεκινήσετε με το πορτοφόλι είναι πολύ πιο εύκολο », είπε το Coinbase.
  • Η Coinbase πρόσθεσε ότι οι προγραμματιστές dapp θα επωφεληθούν από αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο παράδοσης την ίδια ημέρα. Η ανταλλαγή έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) στην εφαρμογή πορτοφολιού της νωρίτερα αυτό το έτος.

Το Coinbase Wallet επιτρέπει ήδη στους χρήστες να κερδίζουν ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα μέσω των εφαρμογών DeFi , Compound και dYdX. Ωστόσο, η ανταλλαγή ισχυρίζεται ότι η νέα αγορά και πώληση με ένα κλικ από το πορτοφόλι της αυξάνει σημαντικά την ευκολία χρήσης για χρήστες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε πρωτόκολλα DeFi.

  • «Οι υπάρχοντες πελάτες του Coinbase.com μπορούν επίσης να συνδέονται με τους λογαριασμούς τους στο πορτοφόλι και η δυνατότητα είναι εντελώς προαιρετική. Όλες οι δυνατότητες του πορτοφολιού θα παραμείνουν διαθέσιμες στους χρήστες, ακόμη και χωρίς συνδεδεμένους λογαριασμούς Coinbase.com», εξηγεί περαιτέρω το Coinbase.