Η μετοχή της Entersoft είναι ασταμάτητη

Μαζί με την Ideal (INTEK) βρίσκονται στα ιστορικά υψηλά τους, παρά την τρίμηνη πλαγιολίσθηση της λοιπής αγοράς

Ο κλάδος της, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, είναι πολλά υποσχόμενος.

Έχοντας ήδη δώσει υπεραποδόσεις που βγάζουν μάτι.

Η ΕΝΤΕΡ είναι υπερπωταθλήτρια στο ταμπλό, καθώς από τα 0,25 ευρώ του 2017, αποτιμάται στα 6,5 (!) και μάλιστα, χωρίς κανένας να μπορεί να πεί ότι είναι «ακριβή».

Και αυτό διότι αφενός τα χρηματοοικονομικά της μεγέθη είναι αξιοθαύμαστα, δικαιολογώντας τη χρηματιστηριακή της αξία.

Αφετέρου, οι επιχειρηματικές κινήσεις μιας εξαίρετης διοίκησης, παρέα με τα κεφάλαια που εισέρχονται στον χώρο (επενδυτικά και χρηματοδοτικά) εξασφαλίζουν την καλή εικόνα και την επόμενη μέρα.

Πολύ κοντά στα 200 εκατ. ευρώ κεφαλαιοποίηση, ψάχνει να βρει τα 7,5 στο ταμπλό, μετά την πρόσφατη αρχοντική διάσπαση των 6,30.

Η οποία μάλιστα είναι και η κοντινή στήριξη εν είδει επιβεβαίωσης, με ενδιάμεσο στόχο τα 6,95.

Κείμενο: Συμεών Μαυρουδής, LLM, MSc, Mutual Fund/Portfolio Manager

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αυτό το υλικό παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί ανεξάρτητη επενδυτική έρευνα. Τίποτα σε αυτό το περιεχόμενο δεν περιέχει ή δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι περιέχει επενδυτική συμβουλή ή επενδυτική σύσταση ή πρόσκληση με σκοπό την αγορά ή την πώληση οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού μέσου. Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές και κάθε πληροφορία που περιέχει ένδειξη προηγούμενων επιδόσεων δεν αποτελεί εγγύηση ή αξιόπιστο δείκτη μελλοντικής απόδοσης. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από οποιαδήποτε επένδυση που έγινε με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ανακοίνωση. Αυτή η επικοινωνία δεν πρέπει να αναπαραχθεί ή να διανεμηθεί περαιτέρω χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας άδεια.