Η Intralot εισάγει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*SOCCER στην Μάλτα

Η INTRALOT και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries, ανακοινώνουν την εισαγωγή δυνατότητας στοιχηματισμού σε παιχνίδια E*SOCCER, εμπλουτίζοντας το στοιχηματικό της προϊόν U*BET με ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλητικά θεάματα στον κόσμο. Τα παιχνίδια E*SOCCER θα είναι διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο σημείων πώλησης της Maltco Lotteries, προσφέροντας άριστη και υπεύθυνη ψυχαγωγική εμπειρία.

Μέσω των παιχνιδιών U*BET E*SOCCER, η Maltco Lotteries θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε μερικά από τα πιο δημοφιλή διεθνή ηλεκτρονικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του FIFA20, σε συνεργασία με την SPORTRADAR. Το E*SOCCER είναι ένα πρωτοποριακό άθλημα όπου οι επαγγελματίες παίκτες και οι αντίστοιχες ομάδες τους διαγωνίζονται για την απόκτηση υψηλών κερδών στα μεγαλύτερα αθλητικά τουρνουά του κόσμου.

“Η Maltco Lotteries επιδιώκει πάντα να καινοτομεί και να διαφοροποιεί τα προϊόντα της εισάγοντας νέα παιχνίδια στην αγορά της Μάλτας. Η INTRALOT έχει συμβάλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό της εταιρίας μας μέσω των λύσεων νέας γενιάς που μας παρέχει”, δήλωσε ο κ. Βασίλειος Κασιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco Lotteries. “Ως πρωτοπόρος διοργανωτής αθλητικού στοιχήματος στην Μάλτα και έχοντας καθιερώσει το U*BET ως ένα κορυφαίο και αξιόπιστο προϊόν αθλητικού στοιχήματος, ήταν φυσικό για την Maltco Lotteries να κάνει το επόμενο βήμα και να επεκτείνει περαιτέρω το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με ηλεκτρονικά πρωταθλήματα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους παίκτες των παιχνιδιών E*SOCCER μια ολοκληρωμένη επιλογή στοιχηματισμού με εύκολη συμμετοχή και να αναβαθμίσουμε υπεύθυνα την εμπειρία του παίκτη”.