Η Galaxy Digital προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες σε Bitcoin Miners

Η Galaxy Digital προσφέρει οικονομικές υπηρεσίες σε Bitcoin Miners

Η Galaxy Digital του Mike Novogratz μπήκε στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με την έναρξη μιας νέας μονάδας που θα παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και προϊόντα σε ανθρακωρύχους Bitcoin .

Με την ονομασία Galaxy Digital Mining, η μονάδα θα διευθύνεται από την πρώην διευθύντρια εξόρυξης της Fidelity , Amanda Fabiano. Η εταιρεία περιέγραψε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες όπως συναλλαγές, διαχείριση κινδύνων, επενδύσεις και δανεισμό καθώς και εταιρική συμβουλή σε ανθρακωρύχους Bitcoin.

Επιπλέον, η επιχειρηματική πτέρυγα θα ασχοληθεί άμεσα με την εξόρυξη Bitcoin. Δημιούργησε την εγκατάστασή του σε κέντρο δεδομένων τρίτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η εξόρυξη Bitcoin είναι το θεμέλιο του δικτύου Bitcoin», δήλωσε η Fabiano. «Με τις δικές μας εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε βαθιά και να λύσουμε τις οικονομικές ανάγκες των ανθρακωρύχων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε τη δύναμη του κλάδου και, συνεπώς, τη δύναμη του δικτύου Bitcoin».

Διαφοροποίηση Crypto Επιχειρήσεων

Η Galaxy είναι ένα μεγάλο όνομα στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων , γνωστή για τη διαχείριση επενδύσεων σε κρυπτογράφηση. Αυξήθηκε επιχειρηματικά με τα χρόνια, και οι μετοχές της στο χρηματιστήριο του Καναδά αυξήθηκαν.

Η εμπορική επιχείρηση Galaxy καλύπτει ένα καλάθι ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και λειτουργεί ένα γραφείο πωλήσεων OTC για να διευκολύνει τις συναλλαγές για λογαριασμό θεσμικών επενδυτών.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η εταιρεία πραγματοποίησε δύο βασικές εξαγορές , η μία είναι η κρυπτογράφηση δανειστής, DrawBridge και η άλλη εταιρεία εμπορικής ιδιοκτησίας, η Blue Fire Capital, για να διαφοροποιήσει τις επιχειρήσεις της.

Η πρόσφατη εισροή ανθρακωρύχων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά ήταν κατάλληλη για να προσφέρει υπηρεσίες στη βιομηχανία.

«Βλέπουμε σημαντικές ευκαιρίες στη χρηματοδότηση έργων εξόρυξης, στη χρηματοδότηση εξοπλισμού, στη χρηματοδότηση με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, καθώς και στη βελτιστοποίηση κεφαλαίου κίνησης και λύσεις αντιστάθμισης για τους χειριστές και τους επενδυτές που χρησιμοποιούν τις κορυφαίες δυνατότητες της Galaxy Digital Trading», είπε ο πρόεδρος της Galaxy, Chris Ferraro.

ΔΑΝΑΗ ΓΚΙΟΛΑ