Η φαρμακευτική κάνναβις, ο Άδωνις, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Πίτσος

Η πραγματική διάσταση που ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε διαρροές και παραπολιτικά για τον Γεωργιάδη και τον Καρανίκα

Διαστάσεις εκλογικής… νίκης επιχείρησε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημόσια παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη ότι η στάση της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη ήταν λάθος. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ κάνετε λάθος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενοχληθεί για την περίπτωση του εργοστασίου της Πίτσος. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια επένδυση που, αν τελικά καταλήξει σε βιώσιμη λύση, το θετικό πολιτικό πρόσημο θα το επωμιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φρόντισε να κάνει γνωστές τις εξελίξεις με ανάρτησή του στο Twitter.

  • Στον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ξέρουν ότι στην περίπτωση που αποδώσει η επένδυση πολιτικά ο Τσίπρας θα υποστεί βαριά ήττα. Να ενημερώσιουμε λοιπόν ότι στο παιχνίδι με τους Γερμανούς που έχουν την Πίτσος μπήκε, λοιπόν, ο Μπακατσέλος με την Pyramis. Επί της ουσίας, για να καταλάβετε, ο Μπακατσέλος θα αγοράσει τα μηχανήματα και τα καλούπια του εργοστασίου της Πίτσος στην περιοχή του Ρέντη, αλλά όχι για να βγάζει κουζίνες «Πίτσος».

Ο επιχειρηματίας θα ξεκινήσει δική του επένδυση, με δική του μπράντα. Προφανώς μια τέτοια επένδυση πέρα από τη σημασία που έχει για την ίδια την εταιρεία Pyramis αλλά και για τους εργαζομένους οι οποίοι θα απασχοληθούν εκεί, αποκτά ιδιαίτερη σημασία συνολικά για την ελληνική μεταποίηση. Και αυτό διότι ουσιαστικά ξαναμπαίνει η Ελλάδα στο παιχνίδι της παραγωγής ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

Όλα αυτά τα βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν τρελαθεί. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Γεωργιάδη και την φαρμακευτική κάνναβη.

Fimotro