Η Εθνική Ασφαλιστική συνδράμει στην προσπάθεια αποκατάστασης του περιβάλλοντος σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστική, Χριστόφορος Σαρδελής, και ο διευθύνων σύμβουλος, Σταύρος Κωνσταντάς, εκφράζουν τη βούληση της εταιρείας να συνδράμει στις προσπάθειες της πολιτείας και των αρμοδίων φορέων για άμεση αναδάσωση και αποκατάσταση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής προτίθεται να συμβάλει οικονομικά με το ποσό των 50.000 ευρώ στην αναδάσωση περιοχής που θα υποδειχθεί στην εταιρεία, σε συνεργασία με τους φορείς που θα αναλάβουν την μελέτη και εκπόνηση του εν λόγω έργου.

Ταυτόχρονα, στελέχη και εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής θα συμμετάσχουν σε συμβολική δενδροφύτευση 500 δενδρυλλίων (ενδεικτικός αριθμός), όπου κριθεί αναγκαίο.

«Με την ευχή και την ελπίδα ότι η καταστροφική αυτή πυρκαγιά θα είναι η τελευταία πληγή για την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία υποστηρίζουμε το δύσκολο έργο σας και στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες συνανθρώπους μας αυτές τις δύσκολες στιγμές», τονίζουν στην επιστολή τους οι Χρ. Σαρδελής και Στ. Κωνσταντάς.