Η Ελενα Ράπτη – από τις ωραιότερες ελληνίδες – θέλει να κάψει τις φωτό με μαγιό

Η Έλενα Ράπτη είναι μια γοητευτική γυναίκα και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχουν περάσει από τη Βουλή. Οπως διαπιστώνετε και στις φωτογραφίες έχει πλούσια προσόντα και σέξι παρουσία.

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας πολιτικής σκηνής και ουκ ολίγες φορές έχει εντυπωσιάσει με εμφανίσεις που αναδεικνύουν το υπέροχο κορμί της.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και ήταν για πολλά χρόνια  ζευγάρι με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Για τη σχέση της αυτή η ίδια είχε πει: «Εμένα ανάγκη μου είναι να επικοινωνώ. Να μπορώ να νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου, με καταλαβαίνει, με νοιάζεται και με προστατεύει. Γιατί έξω από το σπίτι μπορεί να είμαι πάρα πολύ δυναμική, μέσα στο σπίτι είμαι πιο γήινη, πιο εύθραυστη. Κι εκεί εγώ χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά ενός ανθρώπου που είναι προσγειωμένος, που ξέρει να δίνεται και να υπερασπίζεται».

H Έλενα Ράπτη είπε και κάτι άλλο με το οποίο διαφωνούμε ριζικά. Δήλωσε στο παρελθόν στην εκπομπή του TV Μακεδονία “Κορίτσια για σπίτι” πως θέλει να κάψει όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα περιοδικά και την απεικονίζουν με μαγιό στην παραλία, αφού θεωρεί πως είναι προκλητικές σε μια εποχή κρίσης.

Print Friendly, PDF & Email