Η CrossTower ανέφερε συναλλαγές 60 εκατομμύρια δολάρια για τον Οκτώβριο

Η CrossTower ανέφερε συναλλαγές 60 εκατομμύρια δολάρια για τον Οκτώβριο

Η CrossTower, μια αναδυόμενη ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ανακοίνωσε ρεκόρ συναλλαγών για τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Οκτώβριος κατέγραψε περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια σε όγκους συναλλαγών, καθιστώντας τον τον μήνα με την καλύτερη απόδοση για την ανταλλαγή από την κυκλοφορία του.

Το χρηματιστήριο ανέφερε επίσης ότι συνολικά 150 εκατ.δολάρια διαπραγματεύτηκαν στην πλατφόρμα του από την κυκλοφορία του τον Μάιο του 2020. Η εταιρεία σκιαγράφησε βασικά χαρακτηριστικά που εργάζεται για να προσελκύσει θεσμικούς και λιανικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων τεχνολογιών, χαμηλού κόστους συναλλαγών και ρυθμιστικών υποδομών .

Η πρόσφατη έκθεση ακολουθεί την ανακοίνωση της CrossTower τον περασμένο μήνα σχετικά με την απόκτηση άδειας κατηγορίας M από τη Νομισματική Αρχή των Βερμούδων για την έναρξη ανταλλαγής με έδρα τις Βερμούδες. Η CrossTower συνεργάστηκε πρόσφατα με κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς για να καταστήσει δυνατή τη βαθιά ρευστότητα και τα στενά spreads.

  • Σχολιάζοντας τους πρόσφατους όγκους συναλλαγών, ο Kapil Rathi, Διευθύνων Σύμβουλος της CrossTower, δήλωσε: «Η ταχεία άνοδος των όγκων συναλλαγών μας αποτελεί απόδειξη της ηγεσίας μας στην οικοδόμηση μιας αξιόπιστης ανταλλαγής και της δέσμευσής μας για συμμόρφωση. Η ισχύς του πάγκου και η αυστηρότητα της πλατφόρμας μας μας έβαλαν σε μια μοναδική θέση να διαδραματίσουμε ζωτικό ρόλο στη σημερινή εξελισσόμενη δομή της αγοράς και να δείξουμε την πραγματικότητα ότι οι συμμετέχοντες στρέφονται προς τις ανταλλαγές με ρυθμιστικό επίκεντρο.»

Στρατηγικές προσλήψεις

Το χρηματιστήριο τοποθετήθηκε ως εταιρεία που ιδρύθηκε από βετεράνους των κεφαλαιαγορών με αποστολή να αλλάξει ψηφιακές επενδύσεις και διαπραγμάτευση περιουσιακών στοιχείων μέσω καινοτόμων λύσεων. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμμετοχή των βιομηχανικών βαρέων βαρών από την Kraken και την Galaxy Digital σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της βασικής ομάδας.

  • Το CrossTower υποστηρίζει την εμπορία κορυφαίων κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, Ether, Litecoin, USDC, Bitcoin Cash, XRP, Stellar, Chainlink, BAT και ZCash. Ιδρύθηκε το 2020, το χρηματιστήριο ολοκλήρωσε έναν γύρο χρηματοδότησης τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Η εταιρεία τόνισε τη σημασία της ρευστότητας στη δήλωση που εκδόθηκε, «Η CrossTower έχει συνεργαστεί με ενεργούς παγκόσμιους παρόχους ρευστότητας και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς στον κόσμο.

  • Για να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερη ρευστότητα σε κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, η CrossTower έχει εφαρμόσει τεχνολογία ανταλλαγής χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, υψηλής απόδοσης και εκτεταμένα API για τη σύνδεση των πιο κοινών πλατφορμών θεσμικών και λιανικών συναλλαγών », ανέφερε το χρηματιστήριο.

ΔΑΝΑΗ ΓΚΟΛΙΑ