… Η αισθητική σας δεν είναι κι η καλύτερη- Δεν είχαν γούστο οι μανουλίτσες…

  • Ένα μικρό σχόλιο, διότι δεν συνηθίζω να είμαι του συρμού στο facebook…

Θέμα έχει γίνει πολλές φορές η αμφίεση δημοσίων προσώπων και πολιτικών. Στο ΣυΡιΖα της εποχής του Αυγούστου του 2014 το ξέρουν καλά, μιας και το έστησαν σε συγκεκριμένη πισίνα σε συγκεκριμένο νησί – Άλλωστε το ντύσιμο τους με το που έγιναν κυβέρνηση ήταν μέρος της επικοινωνιακής τους στρατηγικής.

  • Θέμα έγιναν τότε τα πουκάμισα του Βαρουφάκη, ενάντια στο στυλ του, οι γραβάτες μερικών από την τότε κυβέρνηση και η έλλειψη τους, τα τζην παντελόνια των υπουργών, οι κάλτσες των φυτευτών δημοσιογράφων του ΣυΡιΖα στο συγκρότημα,η ύπαρξη ή μη εσωτερικών τακουνιών σε κοντούς υπουργούς, τα πούρα, και τα ασορτί μαντηλάκια στο σακάκι, καθώς και οι παντόφλες σε καμμένα πόδια κλπ Προκάλεσαν και την συζήτηση και το σεξισμό.

Όπως έχει γίνει συζήτηση και για το κωλαράκι του Trudeau, που δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει, οι κάλτσες του, οι ροζ και κόκκινες κάλτσες υπουργών της γαλλικής κυβέρνησης, τα τακούνια του Σαρκοζί, οι πλαστικές επεμβάσεις του Μπερλουσκόνι και τα βαμμένα μαλλιά του, το fake μαύρισμα του Τραμπ και το οξυζενέ στο μαλλί του,
οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις του Micron και το φουστάνι του Κλίντον στον πίνακα του Epstein.

  • Δεν αφορά σε κανένα σεξιστικό πατριαρχικό στερεότυπο.. Έχει να κάνει με την διαχείριση των ειδήσεων και της επικοινωνίας των ΜΜΕ.Δημοσιογράφοι τα γράφουν. Μπορεί κι επί παραγγελία. Όπως δεν έχουν βγει στους δρόμους και δεν έχουν πληροφορήσει το κοινό τους ούτε για τα προβλήματα του κλάδου τους

Το αν γυναίκες δημοσιογράφοι αλλάζουν δόντια, πηγούνια, βάζουν ψεύτικα βυζιά μικρά ή μεγάλα, ντύνονται σαν καρακατάλκες, δεν είδα να τους ενοχλεί

  • Σοβαρευτείτε. Αυτό το κοινό εκπαιδεύσατε, σε αυτό απευθύνεστε, μην βγαίνετε κι από πάνω. Κι η αισθητική σας δεν είναι κι η καλύτερη. Δεν είχαν γούστο οι μανουλίτσες.
    Κοντοβράκια, κοντομάνικα καρώ πουκαμισάκια, διχάλες κλπ νόστιμα, παντού αθλητικά παπούτσια,καθώς και σκούρα ανακατεμένα χρώματα δεν σας κάνουν κομψούς.

Η κριτική της αμφίεσης κακοντυμένων, αντιαισθητικών δημοσίων προσώπων,
ανδρών και γυναικών, δεν λέγεται σεξισμός. Λέγεται κοινωνική κριτική της αισθητικής τους, που υποδηλώνει πολλά προβλήματα προσωπικότητας.

  • Σκεφτείτε μόνο τους συναδέλφους σας φωτογράφους που είναι αναγκασμένοι για το προς το ζην, να φωτογραφίζουν τις συλλογές Zeus’nDione. Άιντε. Στον καπιταλισμό ζούμε. Αυτό αλλάξτε κι αφήστε τους διαχωρισμούς, ακτιβισμούς, αμερικανιές και τον Bruce Lee.

Υ.Γ. Στο πρώτο σχόλιο, η επόμενη τουαλέτα Zeus’nDione που ελπίζω να φορέσει η κ. Γκραμπόφσκι για να την βγεί στα συνολάκια της κ. Παζαΐτη, της κ. Μπαζιάνα, της κ. Σημίτη.

ΠΟΛΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Print Friendly, PDF & Email