Η Αγιά Σοφιά «τρέχει», το όνειρο της ΑΕΚ εκπληρώνεται! (pics)

Η Αγιά Σοφιά «τρέχει», το όνειρο της ΑΕΚ εκπληρώνεται! (pics)

  • Η πορεία των εργασιών στην Αγιά Σοφιά εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, με την ΑΕΚ να δημοσιεύει νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια.Κάθε μέρα που περνάει η ΑΕΚ πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στα πατρογονικά της εδάφη. Η πορεία των εργασιών εξελίσσεται, όπως πάντα, με γρήγορους ρυθμούς, όπως φαίνεται και στις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε η Ένωση από την Αγιά Σοφιά.

Οι εργασίες για το στέγαστρο βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους, από χθες «τρέχει» και ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για την επιλογή αναδόχου για τις εσωτερικές εργασίες στην Αγιά Σοφιά, ενώ μέσα στις πρώτες εβδομάδες του 2020 θα ξεκινήσει και το σημαντικό έργο της υπογειοποίησης δίπλα από το γήπεδο της ΑΕΚ μετά και τις υπογραφές που έπεσαν πρόσφατα μεταξύ Περιφέρειας και Intrakat.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι το πρωί της Παρασκευής εγκρίθηκε και η ΑΜΚ της Δικέφαλος ΑΕ, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα καλυφθεί σε ποσοστό άνω του 80% από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση της Αγιά Σοφιάς και την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες από την Αγιά Σοφιά:

 

ΔΗμ.ΒΕΡΓΟΣ@gazzetta.gr