Η αφιέρωση του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Φορτισμένος συναισθηματικά από τον πρόωρο χαμό επιστήθιου φίλου του, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ.

“Περάσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ολα πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ολος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Και η Πόρτο και η Κράσνονταρ είναι και οι δύο δύσκολες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός, όμως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα. Πιστεύουμε θα πάμε καλύτερα στο μέλλον”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη σε έναν φίλο του, που έχασε πρόσφατα.

“Επειδή είμαι φορτισμένος, γιατί έχασα έναν φίλο μου, θα ήθελα να πω αυτό. Αφιερώνω τη νίκη στον Γιώργο Μαυροσκότης*, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ηταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά του άρεσε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη”.

Τέλος ευχήθηκε: “Χρόνια πολλά σε όλους για τον Δεκαπενταύγουστο”.

*Ο Γιώργος Μαυροσκότης ήταν διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής ΒΙΟΤΕΡ, απεβίωσε πριν μία εβδομάδα σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από επτάμηνη νοσηλεία συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου.

Print Friendly, PDF & Email