ΓΔ, ΔΤΡ& FTSEM: H νέα τεχνική βραχυχρόνια εικόνα τους

Ο γενικός δείκτης ολοκλήρωσε με αρνητικό πρόσημο για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, ακυρώνοντας το σήμα αγοράς, και ολοκληρώνοντας κάτω από την γραμμή τάσης που δημιουργήθηκε από τις αρχές του έτους, με την αντίσταση να βρίσκεται στις 880 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 815 μονάδες (γραμμή ΓΔ), με τον όγκο να διαμορφώνεται (174,95 εκατ. τεμάχια) πάνω από τον μέσο όρο των τριάντα ημερών (151,27 εκατ. τεμάχια).

Ο δείκτης FTSEM κατέγραψε εβδομαδιαίες απώλειες 8,38%, ολοκληρώνοντας για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα με αρνητικό πρόσημο, ολοκληρώνοντας κάτω από τον κινητό μέσο όρο των πενήντα ημερών, αναμένοντας την εβδομάδα που έρχεται να πραγματοποιήσει αντίδραση και να κλείσει πάνω από αυτόν, με το σήμα αγοράς να ακυρώνεται, και με την αντίσταση να βρίσκεται στις 1.428 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 1.162 μονάδες (γραμμή ΓΔ).

Τέλος στο ανοδικό σερί των έξι εβδομάδων για τον τραπεζικό δείκτη, καθώς ολοκλήρωσε με εβδομαδιαίες απώλειες 9,87%, διατηρώντας όμως στο εβδομαδιαίο γράφημα το σήμα αγοράς, και κλείνοντας κάτω από τους κινητούς μέσους όρους των πέντε και δέκα ημερών, με την αντίσταση να βρίσκεται στις 841 μονάδες (γραμμή ΑΒ), και η στήριξη στις 728 μονάδες, με την επόμενη στις 616 μονάδες (γραμμή ΓΔ).

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

  • ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ
  • @new-economy.gr