Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο 55χρονος σύζυγος προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας που έγινε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Καβάλα, όπου χθες το βράδυ μία 43χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο που είχαν στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι ο άνδρας, 55 ετών, σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο μετά την απόπειρα κάλεσε την Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους, ενώ το kavalaportal αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά.

Αρχικά ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα άνοιγε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του και έτσι παραδόθηκε στην Αστυνομία. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς.

Όπως αναφέρει το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ έχουν και δύο παιδιά, 10 και 6 ετών.

Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Το έγκλημα στην Καβάλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Άνδρας που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη δήλωσε στο protothema.gr ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα: «Χθες το απόγευμα αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί, γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους».