Γνωστή influenser: «Ψωμόλυσσες στην AEGEAN»

Η Ιωάννα Τούνη βρήκε ξανά τον τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, μετά την «επίθεση» που έκανε μέσω story στο Instagram στην αεροπορική εταιρία AEGEAN, επειδή την χρέωσε παραπάνω χρήματα για μα χειραποσκευή.

Η ίδια στην ανάρτησή της εκφράζει την οργή της επειδή όπως αναφέρει με την εν λόγω αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσες!», ανέφερε η Τούνη στο story της στο Instagram.

Μάλιστα, έκανε και γκάλοπ ρωτώντας τους ακολούθους της αν έπραξαν σωστά με την πλειοψηφία να απαντά θετικά!

Οργή στο Twitter

H συμπεριφορά της αυτή προς τους υπαλλήλους εξόργισε τους χρήστες του Twitter που δεν της χαρίστηκαν.

Μέσα σε λίγη ώρα το #Τουνη έγινε πρώτο τρεντ. Τα tweets πήραν «φωτιά», με τον κόσμο να καταδικάζει τα όσα έκανε και να εκφράζει την οργή του.

«Να ζητήσεις συγνώμη από την υπάλληλο που σε εξυπηρέτησε», γράφει ένας χρήστης.

«Υπάρχει και το ΚΤΕΛ», αναφέρει ένας άλλος. Ένας τρίτος τονίσει: «Πέταξε 50€ στο πρόσωπο κοπέλας που δουλεύει επειδή ακολουθεί τους κανονισμούς της εταιρίας χωρίς διακρίσεις».

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η influencer είχε βρεθεί στο επίκεντρο ξανά όταν βρέθηκε για διακοπές στους Παξούς και μέσα από τα social media εξέφρασε την έκπληξή της επειδή το μεσημέρι τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.