Γκολ στο “μαύρο” από τον ΑΝΤ1 – Επεσε ξανά το ΑΝΤ1+! Εξαλλοι οι συνδρομητές

2071

Ούτε σήμερα κατάφερε ο ΑΝΤ1 να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συνδρομητών της ψηφιακής του πλατφόρμας καθώς προβλήματα παρουσιάζει και σήμερα το ΑΝΤ1plus που μεταδίδει τον κύριο όγκο των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μετά το χθεσινό «μαύρο» στη δεύτερη μέρα του μεγάλου τουρνουά στο Κατάρ,  όσοι πλήρωσαν την συνδρομή τους στην πλατφόρμα,  περίμεναν να δουν σήμερα το πρώτο μας (χρονικά) στις 12 το μεσημέρι αυτό της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία αντιμετώπισαν και πάλι προβλήματα.

Μπορεί η πλατφόρμα να μην έπεσε όπως χθες, ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες που βλέπουν… μαύρο. Κάποιοι μάλιστα έχουν ήχο, αλλά όχι εικόνα. Γεγονός που δείχνει πως η προβολή του Μουντιάλ 2022 από τον ΑΝΤ1+ συνεχίζεται με προβλήματα. Τελικά τα προβλήματα δεν επιδιορθώθηκαν ούτε για το ματς της Δανίας με την Τυνησία και αποφασίστηκε το ματς να μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στο twitter πολλοί χρήστες εκφράζουν παράπονα ότι η εικόνα κολλάει συνεχώς και ανά περίπου τρία λεπτά, πέφτει η πλατφόρμα και κάνουν συνέχεια επανασυνδέσεις.