Γιούνκερ: Το τρέκλισμά του ανάβει φωτιές στο διαδίκτυο

To γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τον υποβασταζόμενο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος χθες εμφανίστηκε να τρεκλίζει κατά τη διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας στις Βρυξέλλες.

Ενας πρόεδρος της Κομισιόν που είτε όντως είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα αστάθειας είτε τα είχε… τσούξει λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί όρθιος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση. Κι όπως λένε στο διαδίκτυο δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Κομισιόν φέρεται να είναι μεθυσμένος σε επίσημη εκδήλωση.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες ήταν πιο σοκαριστικές από τις προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ανήμπορος να σταθεί, ούτε καν να περπατήσει χωρίς να τον υποβαστάζουν. Αν δεν ήταν ο Ζόραν Ζάεφ δίπλα του είναι σίγουρο ότι θα έπεφτε.

Η επίσημη θέση της Κομισιόν ήταν ότι ο Γιούνκερ είχε… ισχυαλγία.

Δεν ήταν φυσικά μόνο οι Έλληνες χρήστες του twitter που «γλέντησαν» τον πρόεδρο της Κομισιόν. Χαρακτηριστικό ένα tweet για τη λίμνη από… κρασί που ξεράθηκε όχι εξαιτίας της ζέστης αλλά του Γιούνκερ…

Εκτός από τα tweets που θέλησαν να διακωμωδήσουν την ντροπιαστική εικόνα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπήρξαν και κάποια πιο… οργισμένα. Όπως αυτό: «Ο Γιούνκερ είναι ντροπή! Ασεβής προς τους Ευρωπαίους, αυτός ο κλόουν είναι ο πιο ισχυρός πολιτικός της ηπείρου μας!»

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά.

Ορισμένα από αυτά τα μηνύματα:

Ναι ρε, μεθυσμένος ήταν ο Γιούνκερ γιατί δεν αντέχει τις απαιτήσεις Τραμπ γαι αύξηση των αμυντικών δαπανών της ΕΕ στο ΝΑΤΟ. Στα νηφάλια του, ζητά 10.000 συνοριοφύλακες για τη Frontex και τη δημιουργία ευρωστρατού.

Παθαίνει συχνά κρίσεις ισχυαλγίας σχολίασαν τα ξένα ΜΜΕ για τον Γιούνκερ,εμ τόσες φορές που σκύβει να πιάσει το μπουκάλι, λογικό το βρίσκω ΝΑΤΟ

Και το ασετόν της Μελάνια ήπιε ο Γιούνκερ.

Στη συνοδο του Νατο πρεπει να σερβιρουν μπομπες.
Γι αυτο τον πειραξε τον Γιουνκερ ρε

Όταν γίνω πρωθυπουργός θα φέρω το Γιουνκέρ επίσημο καλεσμένο κ δοκιμαστή κρασιών σε όλα τα πανηγύρια τον δεκαπενταύγουστο

Στο βίντεο από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Ζάεφ πρωταγωνιστεί στη διάσωση από κατάρρευση του παραπαίοντα Γιουνκέρ.
Μου θύμισε λίγο τους γαμπρούς που πάνε 1η φορά στα πεθερικά και θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση.

Αν σας πιάσουν πιωμενους για αλκοτεστ να πείτε κι εσείς στον αστυνομικό ότι έχετε ισχιαλγια κι αν δεν σας πιστέψει δείξτε του το βίντεο με τον Γιούνκερ

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όταν ήτανε μικρός έπεσε στο βαρέλι με το “Ό,τι πίνεται το πίνω”