Γιάννης Ηλιάδης – Aventures – Ένα single σε φόρο τιμής στον Παντελή Παντελίδη

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, ο 23 χρόνος Βέλγος- Έλληνας τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιάννης Ηλιάδης από τις Βρυξέλλες θα δημοσιοποιήσει Tο καινούριο του τραγούδι με τίτλο Aventures ανεβάζει σήμερα ο 23 χρόνος Βέλγος- Έλληνας τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιάννης Ηλιάδης από τις Βρυξέλλες αποδίδοντας φόρο τιμής στον Παντελή Παντελίδη σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, ο οποίος πέθανε σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα 5 χρόνια πριν. Ήταν μόλις 32 ετών και είχε 4 επιτυχημένα χρόνια καριέρας (2012-2016), μια σύντομη αλλά έντονη επιτυχία.  Άφησε το σημάδι του σε μια ολόκληρη γενιά, με κάθε του hit, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη.
 Ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες, την αγάπη, την ομορφιά και την πίστη, την περίοδο αυτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Παραγωγός του καινούργιου του τραγουδιού είναι ο Stijn Tondeleir, γνωστός ως μπασίστασ και βοηθός προπονητής του Niels Destadbader κορυφαίο καλλιτέχνη στη Φλάνδρα και προπονητή στο The Voice Van Vlaander
Ο Γιάννης Ηλιάδης γράφει ακουστικό ποπ-λαϊκό Γαλλικό Chanson με μια πινελιά ελληνικής προέλευσης.  Εμπνευσμένος από τα είδωλά του Christophe Maé και Pantelis Pantelidis, τα τραγούδια του χαρακτηρίζονται από απλούς στίχους και μελωδίες.
Ο Γιάννης θέλει να διατηρήσει τα τραγούδια του απλά, έτσι ώστε να μην μπορείς να βγάλεις τις μελωδίες από το μυαλό σου. Το 2018, ο Γιάννης Ηλιάδης κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι Félicitation που παρήγαγε ο Patrick Hamilton,ο No 1 παραγωγός στο Classical Charts UK με την Katherine Jenkins.
Το δεύτερο τραγούδι του Γιάννη, L’ amour Interdit που κυκλοφόρησε το 2020, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα  Χιλιάδες προβολές και ροές σε κοινωνικά δίκτυα και ψηφιακές πλατφόρμες, ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως, τηλεοπτικές εκπομπές, άρθρα στον τύπο και επί 3 εβδομάδες νούμερο 1 στα διαγράμματα του  Bel15Hits.  Αυτό το κομμάτι δημιουργήθηκε επίσης από τον Stijn Tondeleir.
Μετά από 5 χρόνια, το Aventures αποτίει φόρο τιμής στον Παντελίδη.  Η Aventures είναι μια γαλλική προσαρμογή της πρώτης και μεγαλύτερης επιτυχίας του «Δεν ταιριάζετε σου λεω.  Το μουσικό βίντεο του Γιάννη μας λέει για τις αρχές, τις μεγαλύτερες επιτυχίες και το τραγικό τέλος του Παντελή Παντελίδης .  Ένας καλλιτέχνης που ενέπνευσε τον Γιάννη Ηλιάδη.
Με το μουσικό βίντεο, ο Γιάννης  θέλει επίσης να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσους οδηγούν #DRIVESAFE.