Γιαννακόπουλος : «Ναι, θα πάρω τον Ερασιτέχνη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πριν τρεις μέρες είχε κάνει γνωστό ότι θα ασχοληθεί με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, ωστόσο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportime τονίζει ότι θα πάρει τον Ερασιτέχνη.

«Προς το παρόν δεν γνωρίζω τα νούμερα, τα στοιχεία, το ανθρώπινο δυναμικό. Για να γίνει κατανοητό, είναι σαν να αναφερόμαστε σε μία επιχείρηση -σύμφωνα με όσα πρέπει να εξετάσουμε- χωρίς, όμως, να είναι επιχείρηση ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι σωστό να πω κάτι τώρα. Θα ήταν λάθος, το καταλαβαίνετε. Όμως θα τον πάρω τον Ερασιτέχνη, με βεβαιότητα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε: «Νομίζω, κάτι καλύτερο μπορώ να κάνω, έπειτα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Σχετικά με το αν μπορεί κάποιος να πει πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου επιστρέφει στον Ερασιτέχνη, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ υποστήριξε: «Ναι, μπορούμε να το πούμε κι έτσι. Είναι τιμητικό».

Print Friendly, PDF & Email