Γιάννα σε ρόλο… Ρεπούση; Απόψεις περίεργες για το 1922 από την Mademoiselle 1821

Γιάννα σε ρόλο… Ρεπούση; Απόψεις περίεργες για το 1922 από την Mademoiselle 1821

Μέσα στην αναμπουμπούλα της χθεσινής μέρας και φυσικά την “εύγλωττη” αποφυγή της πλειοψηφίας των μέσων ενημέρωσης να θίξουν την… εθνική μας αναμόρφωση, διά της παράλειψης υποπέσαμε σε ατόπημα παρόμοιας βαρύτητας με αυτό που θα παρουσιάσουμε με καθυστέρηση μιας ημέρας… Λυπούμαστε και απολογούμαστε.

Τα μάτια μας άνοιξε βραδιάτικα φίλος που μας προώθησε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της χθεσινής ημέρας της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”, με το σχόλιο “δεν το πήρατε χαμπάρι;”, όπου και διαβάζουμε τον ακόλουθο κεντρικό τίτλο [αναφέρεται επακριβώς όπως δημοσιεύθηκε]: “Ανθρωπιστική καταστροφή” ο ξερριζωμός της Μικράς Ασίας!!!

Υποθέσαμε ότι κάπου θα πήγε να μιλήσει η “Μαρία του Συνωστισμού” και επανέλαβε τα γνωστά, τετριμμένα και καταδικασμένα τουλάχιστον στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Έλα όμως που υπήρχε και υπότιτλος: Με ρητορεία Ρεπούση η Γιάννα Αγγελοπούλου – Πρεμιέρα 2021 με το “αριστερό”.

Κάπου εκεί ξυπνήσαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι όλη αυτή η φαρσοκωμωδία με την επιστράτευση παγκοσμίου φήμης αλλά οθομανολάγνων ιστορικών και άλλων προσωπικοτήτων… μεν, αλλά πρεσβευτών συγκεκριμένης ατζέντας δε, στόχο έχει να μας “αναμορφώσει με το στανιό”. Διότι ορισμένοι έχουν τον φανατισμό αποκεφαλιστών του ISIS στην προώθηση των πεποιθήσεών τους και έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να τις περάσουν και σε όλους εμάς τους… συντηρητικούς, φιλοπόλεμους, πατριδοκάπηλους και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.

  • Κι όσοι διατείνονται ότι πίσω από όλο αυτό το επιτηδευμένα συγκεκαλυμμένο στα μάτια των πολλών εθνομηδενιστικό παραλήρημα, υποκρύπτονται άλλες ατζέντες οικονομικών κύκλων που τις προωθούν συστηματικά επί δεκαετίες, απλώς ρίχνονται στο πυρ το εξώτερον.

Η δε αποφυγή απάντησης επί της ουσίας, λαμβάνει τη μορφή είτε των πιο πάνω αναφερθέντων χαρακτηρισμών, είτε μια άλλη γενικότερη κατηγορία – ταμπέλα που φοριέται πολύ τελευταία και είναι επικοινωνιακά πανίσχυρη: Αυτή των ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ! Διότι είναι δεδομένο ότι υπάρχουν, όπως δεδομένοι οι αρνητικοί συνειρμοί και αντανακλαστικά που κινητοποιούν. Πάλι καλά που υπάρχει και ο όρος αντίβαρο που επίσης προαναφέρθηκε: ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Ας διαβάσουμε λοιπόν στη φωτογραφία του χθεσινού πρωτοσέλιδου της ΕΣΤΙΑΣ το πολύ ενδιαφέρον θέμα, που ασκεί σφοδρή κριτική στην Γιάννα Αγγελοπούλου, που μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2004, που όμως δεν είχε κανείς ασχοληθεί με το τι θα ακολουθούσε, έρχεται η επέτειος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Ας ελπίσουμε, ότι η προσπάθεια αναμόρφωσης του ελληνικού λαού, δεν θα έχει συνέπειες που δεν φαίνονται άμεσα, όπως είχε το λαμπρό 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

….

https://www.defence-point.gr/